Soldoktorns erotiska knep på Lotta

Det är hett, passionerat och det fungerar. Nu visar Mikael Sandström hur han bär sig åt för att förföra sin Lotta. Lotta Engberg faller pladask för sin stilige läkare. Parets kärlek har uppmärksammats rejält i medier under den senaste tiden, och det är ju lätt att förstå varför.

Mikael ”Soldoktorn” Sandström och Lotta Engbergs härliga kärlekssaga fortsätter att utvecklas i raketfart. Det stod nyligen klart att paret flyttar ihop i en nyinköpt villa i Göteborg.

Parets hemlighet till deras starka samhörighet kanske kan vara deras heta laddning. Faktum att de båda vågar busa till det och räds inte för att ha det lite extra mysigt så fort en möjlighet dyker upp.

Soldoktorn kommer nu med ett nytt härligt tips om hur man kan lura det dumma coronaviruset och se till att tillvaron trots allt känns dräglig. Mikael är en romantisk man fylld med ideér om hur man kan bära sig åt för att mysa till det lite extra.

Expressen  var först med att uppmärksamma Mikaels senaste påhitt.

På Instagram visar han upp sitt senaste kärleksknep. Han grillar inomhus i väntan på ljusare tider och sommarvärme.

– Längtan efter allt normalt är stor. Lotta och jag försöker skoja till det med lite innesommargrillning. Snart vänder det. Håll i och ut, skriver den milde och stilige TV4-läkaren till sina följare.

Till inlägget lägger han upp en härlig film när Lotta vänder på de grillade köttet, paret har tänt grillen på en inglasad veranda och nog får man lite sommar-vibbar när man ser vilken kärlek Lotta Engberg och Mikael har.

Sponsrat innehåll

Andra läste även