Sonen hittades död i huset efter 20 år – mamman trodde att han hade flyttat ut

Annons

Enligt polisen så tror de att kvinnan bott med sin sons skelett i 20 år – utan en susning.

Det här är en rätt så otäck historia som börjar med en äldre kvinna i Brooklyn, New York och hennes ”soptipp” i hemmet.

Man klassar kvinnan som en ”hoarder”, grejen är den att hon är blind. Allting verkar okej tills man hittar ett skelett i hennes hem, vilket var hennes sons. Sonens skelett kan ha legat där så länge som 20 år, uppger polisen i New York.

Fyndet gjordes efter att husägaren Rita Wolfensohn blev inlagd på sjukhus, och en av hennes släktingar åkte till huset för att ta med sig lite av Ritas saker till sjukhuset. Det var på andra våningen i huset som svägerskan Josette Buchman hittade ett skelett som var ”intakt”. Skelettet hade jeans, strumpor och en skjorta på sig – liggandes på en smal madrass på golvet.

Annons

Rummet var fullt med spindelnät, sopor som var likt att ”en sopbil hade vält in hela sitt innehåll”. Det var starka dofter i luften som rutten mat, men det var ingenting som pekade på att någon dött där inne.

Polisutredarna säger att de är helt säkra på att Rita inte visste om att hon bott med sin sons skelett. När de frågade ut henne så berättade hon att hennes son ”hade flyttat därifrån”, skriver New York Post.

Ritas andra son dog vid 38 års ålder, 2003. Deras släkt hade inte sett till den andra sonen som hittades död i huset, på över 20 år.

Annons
Sponsrat innehåll

Andra läste även