Sorayas sorgliga besked om kollegan: ”Sista passet”

TV4:s ”Nyhetsmorgon” är en central del av många svenskars morgonrutiner. Med en mix av aktuella nyheter, lättsamma inslag och underhållande moment är programmet mycket uppskattat.

Programmet erbjuder också djupgående intervjuer med intressanta gäster, matlagningssegment med kända kockar och inspirerande berättelser från olika delar av världen. Dessutom ger det tittarna en chans att starta dagen med en positiv och informativ ton.

Nyhetsmorgon har genom åren blivit en pålitlig källa för de senaste nyheterna och trenderna, och spelar en viktig roll i svenskarnas dagliga liv.

Programledarnas popularitet bidrar naturligtvis till framgången. I centrum står just nu Soraya Lavasani.

Foto: Instagram

”Tiden går orimligt fort”

Soraya, som har varit hos TV4 sedan 2008, är en erfaren tv-profil. Hon är van vid att uppmärksammas, senast för sin snygga klädsel i ett program.

Men den här gången är uppmärksamheten av en annan orsak. Inför semestern publicerade Soraya ett känslosamt inlägg på Instagram där hon tackade sin kollega Anders Pihlblad.

”Sista passet med @anderspihlblad – snart är det semester. Tiden går orimligt fort! I vanlig ordning serverar han morgonkaffet mycket elegant – TACK! Och tack till er som är med oss!”, skrev hon.

Foto: TV4

Läsarna skickar sina varmaste hälsningar

När Nyhetsmorgons programledare går på semester känner tittarna av deras frånvaro, men det ger också andra chansen att glänsa.

Under denna tid får vi se nya ansikten som tar över skärmen och bidrar med sina egna unika perspektiv och energi.

Sorayas följare på Instagram skickade sina varmaste hälsningar till både henne och Anders Pihlblad.

”Ni är så proffsiga båda två. Så kul att se er. Lycka till på era semestrar”, skrev en följare.

”Ha en underbar semester!”, kommenterade en annan.

”Vilken tur du har med en omtänksam kollega”, skrev en tredje.

Vi önskar de fantastiska programledarna en härlig sommar!

Sponsrat innehåll

Andra läste även