Starka kritiken mot Anna Brolin – efter hennes beteende i sändning: ”borde sluta”

Ett speciellt beteende har rört upp känslorna hos tittarna!

Anna Brolin, 43 år gammal, har haft en hisnande karriär sedan hon blev en del av TV4. Från början som sportreporter har hon utvecklats till att arbeta inom en mängd olika områden.

Ett av hennes framstående steg var när hon tog över som programledare för den omtyckta serien ”Farmen” år 2020. Hon har precis avslutat sin fjärde säsong av programmet och är redan igång med att planera för den femte.

När hon inte styr skutan på ”Farmen”, syns hon i ett annat av kanalens populära program – nämligen ”Efter Fem”.

Anna började även medverka i nyhets- och aktualitetsprogrammet år 2019, där hon och Tilde De Paula Eby delar på rollen som programledare.

I ett avsnitt av eftermiddagsunderhållningen, tillsammans med sina kollegor Axel Pileby och Maximillian Artell, tog Anna Brolin upp ämnet skillnaden mellan svenska och italienska handgester.

Italienare är välkända för sin expressiva kroppsspråk och användning av handgester när de talar. Av den anledningen bjöd programmet in Nicole Falciani och Dante Zia, båda med italienska rötter, för att diskutera detta ämne.

Dante Zia delade med sig av hur producenter ofta uppmanar honom att hålla i saker när han filmar matprogram för att han inte ska gestikulera för mycket med händerna.

Anna kommenterade att detta är något hon själv har fått höra tidigare.

– Jag har fått höra liknande feedback på mina gester också, säger Anna.

Det framgår tydligt när ”Efter Fem” delar ett inlägg från programmet på TV4:s Instagram att Anna Brolin får kritik från följarna. Hon får kommentarer om att hon gestikulerar för mycket och om hennes beteende gentemot gästerna i programmet.

”Anna viftar väldigt mycket med händerna”, skriver en person.

”Enormt och det är irriterande”, svarar en annan på kommentaren.

”Anna borde sluta veva med armarna, lära sig tala i meningar och inte ord för ord samt sluta med otyget att luta sig fram och spänna ögonen i den hon pratar med”, kommenterar en tredje.

Sponsrat innehåll

Andra läste även