Stefan, den skrattande läraren, visade sig vara kannibal – sökte upp offer på dejtingsajt

En gymnasielärare misstänks ha gjort sig skyldig till kannibalism. Polisen tror att läraren har mördat en man som han ska ha träffat på en dejtingsajt för homosexuella, och att han därefter ska ha ätit hans kvarlevor.

Den misstänkta mannen, som tyska tidningar kallar Stefan R, greps nyligen i Berlin efter att polishundar har hittat mänskliga ben i en park. Detta ledde polisen, med hjälp av hundarna till mannens lägenhet i den tyska huvudstaden, enligt tyska nyhetssajten Bild.

Utredningen kom fram till att den 41-åriga mannen hade surfat på kannibalism-relaterade forum och han hade dessutom ställt frågor på nätet om en person kan överleva om penis skärs av.

Mannen som påstås vara hans offer är 44-åriga Stefan Trogisch. Han anmäldes försvunnen av hans rumskamrater i augusti. Trogisch hade lämnat lägenheten strax före midnatt och kom aldrig mer tillbaka.

Offret Stefan Trogisch.

Efter att en skelettdel från benet hittats i en park den 8 november, använde polisen sig av två hundar som oberoende av varandra sniffade sig fram till Stefan R:s lägenhet.

En tom skottskärra och blodspår var några av fynden som fick polisen att gripa mannen.

Stefan R, som skrattar på den bild som nu sprids över hela världen, har valt att inte besvara på några frågor. Polisen ska ha hittat kommunikation mellan de två männen på en homosexuell dejtingsida, vilket tyder på att de kommit överens om att träffas.

– Eftersom köttet avlägsnats helt från benet så har vi starka misstankar om att Stefan T har fallit offer för en kannibal, säger polisens talesperson.

Därför har utredningen kring Trogisch försvinnande ändrat status till mordutredning.

Stefan R är matte och kemilärare och undervisar i gymnasiet. Hans misstänkta offer var elmekaniker.

Sponsrat innehåll

Andra läste även