Stephanies pappa sålde sin drömbil för att betala för hennes utbildning: det hon gör flera år senare lämnar honom i tårar

Efter att ha gett upp sin älskade bil blev pappan rörd till tårar när han upptäckte vad hans dotter hade gjort.

När Stephanie Noels far var 16 år köpte han en Ford Sedan från 1936, som han kärleksfullt restaurerade och underhållit under åren. 

Den här bilen blev en central del i hans liv tills han av nödvändighet och med tungt hjärta var tvungen att sälja den för att finansiera Stephanies utbildning. 

Pappan hade alltid hoppats på att en dag återförenas med bilen, en önskan som Stephanie bestämde sig för att uppfylla.

Efter att ha tagit examen och fått ett jobb tog Stephanie på sig uppdraget att hitta och köpa tillbaka den älskade Ford Sedan för att återvända till sin far som ett tack för hans uppoffring. 

Lyckades köpa tillbaka bilen

Detta blev inte bara hennes fars dröm, utan även hennes egen. Efter ett långt och idogt sökande, och med hjälp av en lyckad insamling på GoFundMe, lyckades Stephanie köpa tillbaka bilen.

Den rörande återföreningen mellan pappan och hans veteranbil dokumenterades i en video där pappan, överväldigad av känslor, inte kunde hålla tillbaka tårarna när han efter 21 år såg sin gamla bil parkerad utanför hans hem. 

Se den känslosamma videon ovanför.

Sponsrat innehåll

Andra läste även