Stjärnans ovanliga hälsotips: solar underlivet – för att få mer energi

Vi är ständigt på jakt efter metoder för att få mer energi och bli lyckligare. Vissa prioriterar sömn och träning, andra prövar olika dieter och vissa nöjer sig med en vanlig promenad.

För er som prövat allt men inte riktigt hittat rätt så finns nu ett nytt knep för att få mer energi. Det kommer från Hollywoodstjärnan Shailene Woodley och är minst sagt unikt.

Den 28-åriga skådespelerskan är bland annat känd från serien Big Little Lies och Divergent filmerna. I intervjuer har hon berättat för bland annat Jimmy Kimmel och tidningen Into the Gloss om sitt speciella hälsoknep.

Källa: Wikipedia Commons

Solar underlivet – för att få energi

Shailene är ett riktigt hälsofreak och har testat allt från att göra sitt eget schampo till att äta lera från sin egen kropp och samla sitt eget dricksvatten, skriver UPI.

Ett av hennes ovanligaste knep är dock att hon ibland solar underlivet, något som ska ge henne mer energi.

– Det bidrar med D-vitamin. Jag läste en artikel skriven av en herbalist som jag följde. Den handlade om jästinfektioner och genitala problem. Hon hävdade att det finns inget bättre än vitamin D. Om du känner du utmattad, gå ut i solen i någon timme och se hur mycket energi du får, sa Woodley.

Bildresultat för sunbathing photo
Källa: IStock

Låter det galet? Faktum är att vi svenskar som lever i mörker större delen av året skulle må bra av att sola fiffi ibland, menar hon:

– Om du lever på en plats med mycket mörker och långa vintrar, ta då chansen när solen väl tittar fram – sära på benen och få lite solsken.

Sponsrat innehåll

Andra läste även