Stressad trebarnsmamma bryter ihop på LIDL när en främling närmar sig henne

Det var en resa till mataffären som kvinnan sent glömmer.

I takt med att levnadskostnadskrisen rasar, blir det allt svårare för människor att försörja sig själva och för föräldrar att ge sina barn mat.

Och det slutade med att en TikToker gick till kassan på en stormarknad, bara för att inse att hon inte hade tillräckligt med pengar för sin familjs matinköp varje vecka.

TikToker Beth – som använder användarnamnet @boowitchy – tog till plattformen tidigare i år för att dela en historia om en upplevelse hon hade i Lidl som fick henne att gråta.

Hon säger: ”Jag gick bokstavligen hem för att gråta. Jag var ute och handlade mat idag. Och detta är allt vi har för en familj på fyra för veckan.

”Och jag kom till kassan och jag hade inte tillräckligt […] och det var folk som stirrade på mig.

”Och jag försökte bestämma vad vi behöver mer än något annat.”

Istället för att behöva lägga tillbaka några föremål på hyllan eller lämna dem vid kassan, kom en vänlig främling fram och ’betalde det extra’ för Beths shopping.

Inte nog med det, utan de bad sedan om att få ’ett ord’ med mamman utanför.

Mamman noterar: ”Jag trodde att hon skulle skrika på mig eller kalla mig namn. Jag trodde att hon skulle vara riktigt elak mot mig.”

Men istället för att klandra henne för att hon inte hade tillräckligt med pengar för att handla, erbjöd den främmande mamman ännu mer pengar för att hjälpa henne ”genom veckan”, samt ett peptalk.

”Hon påminde mig om att bara för att jag har det svårt för tillfället betyder det inte att jag är en dålig mamma.

”Och att det finns människor där ute som har gått igenom samma sak och kan relatera. Det finns så många människor där ute som har gått igenom det jag gick igenom idag,” minns Beth.

Sponsrat innehåll

Andra läste även