Studie: Män som har den här egenskapen är oftare otrogna mot sin partner

Tror du att din man är otrogen? Forskare har hittat en viss egenskap viss män har och som kan vara tecken på otrohet.

Är du i ett förhållande där du är osäker på din man? Har han kanske varit otrogen förut eller så kanske du bara har en dålig magkänsla angående vad han egentligen har för sig när han inte är med dig?

Då ska du läsa det här. Den kinesiska studien visar ett och annat som gör att du kanske får mer förståelse om din partners beteenden.

Har din man är väldigt mörk röst? En kinesisk studie har visat att män som har djupa och mörka röster är mindre benägna att ta sin kärleksrelation på allvar, skriver brittiska Metro.

Efter att man undersökt 125 unga mäns inställning till relationer, tror man att män med mörkare röster har högre testesteronnivåer, vilket skulle kunna göra det svårare för vissa män att hålla byxorna på.

Enligt Metro kan resultatet också bero på att män med mörka röster ofta anses vara sexigare och därför har lättare att vara mer otrogna. Har man en mörk röst anses man vara med bestämd och man tar ofta dessa män på mer allvar än män med ljusare röster.

Kvinnor testades i samma studie, men forskare kunde inte koppla kvinnors tonläge till otrohetsvilja. Däremot svarade kvinnor i regel att de själva trodde att män med mörkare röster oftare var otrogna.

Från en studie gjord 2012, visade att män med mörkare röster har lättare att lyckas inom politiken. Det är på grund av att folk hellre röstar på en man med mörk röst, enligt SVT.

Sponsrat innehåll

Andra läste även