Mamman bestämde sig för att ge den fräcka gubben svar på tal – och nu sprids hennes bild som en löpeld på nätet.

Att se en mamma sitta och amma på en offentlig plats kan röra upp mycket känslor. Det finns mycket fördomar och många kvinnor får ofta arga och irriterande blickar då de ammar sina barn offentligt.

När 3-trebarnsmamman Melanie Dudley ammade sitt barn på en restaurang blev hon ombed att täcka över sig. Nu hyllas hennes klockrena svar tusentals.

Melanie Dudely var på en restaurang i San Cabo Lucas i Mexiko. Hon njöt av en trevlig familjedag med sina barn. När hennes minsta barn blev hungrig tog Melanie fram en del av bröstet så att hennes 4 månader gamla son skulle kunna få mat.

Surgubbens uppmaning

Men det var inte alla som tyckte att det var okej. En främmande man kom fram till Melanie och bad henne att täcka sig. Melanie lyssnade på honom och tog åt sig, fast det inte riktigt var det som mannen hade tänkt sig.

”Jag hade faktiskt täckt mig, men det var så himla varmt, typ 35 grader och min lilla bebis svettades”, berättar mamman för Today.

”Vet du vad? Jag är på semester, så jag tar av mig den här”, tänkte hon för sig själv, men omgivningen förstod inte det.

Då den sura mannen kom och bad henne att täcka sig, gjorde hon som på bilden nedan, vilket fick personerna på restaurangen att fnittra till.

En annan kvinna som befann sig på restaurangen tog en bild på Melanie och la ut den på Facebook, efter att Melanie godkänt den.

Facebook

Bilden fick spridning snabbt och började delas tusentals gånger. Bilden har fått över 227 000 delningar och 138 000 gilla markeringar. Bilden hyllas inte bara av mammor utan många andra har också kommenterat.

Man kan lugnt säga att Melanie gav mannen svar på tal!

Vad är er åsikt om offentlig amning? Berätta gärna i kommentarerna, och glöm inte att dela Melanies klockrena revansch!