Suzanne Reuter erkänner lögnen – hemliga spelet bakom kulisserna: ”Svårt”

Björn Kjellman och Suzanne Reuter tar över i rollerna som Stig och Stina i butiken i Icas reklamfilmer. Nu avslöjar duon om att de har tvingats bära på hemligheten under en längre tid.

– Det har varit svårt, säger Suzanne i Nyhetsmorgon.

Folkkära skådespelaren Suzanne Reuter har en lång karriär bakom sig. Hon har medverkat i en rad olika filmer och serier sedan hon slog igenom på 80-talet. För ett par år sedan tog hon över rollen som gåtställare i TV4:s Fångarna på fortet.

Men livet har inte varit lätt för Suzanne under det senaste året. I april berättade hon att hon varit svårt sjuk i corona.

– Jag var sjuk ordentligt. Men behövde ingen sjukhusvård tack och lov, förklarade Suzanne i talkshowen Late night Sverige.

Eftersom hon arbetar i underhållningsbranschen har pandemin påverkat hennes karriär en hel del. Men i söndags visade det sig att Suzanne har sitt på det torra.

I december förklarade Loa Falkman att han lämnar rollen som Ica-Stig. Därefter började tittarna att spekulera i vem som kommer ta över hans plats. Suzanne Reuter och Björn Kjellman blev snabbt två av kandidaterna.

Suzanne pekades ut som nya butikschefen, det var på grund av ledtrådarna i reklamerna som kunde kopplas till henne.

”Måste vara Suzanne Reuter. Passar in på alla ledtrådarskrev en person på Ica:s Facebook-sida.

I söndags avslöjade Ica att det är Suzanne som kommer ta över rollen framöver. Men hon är inte ensam, även Björn Kjellman kommer spela rollen som butikschef.

Björn tar över rollen som Stig och Suzanne kommer spela hans storasyster Stina.

– Det är väldigt roligt att vara med om att introducera en ny karaktär i Ica-såpan, särskilt som det finns fler kvinnliga handlare idag. Så det här ser jag fram emot, sa Suzanne i ett pressmeddelande.

Under måndagen gästade Björn och Suzanne Nyhetsmorgon för att prata om sitt nya jobb. Maria Forsblom frågar i programmet när duon egentligen blev tillfrågade att medverka i reklamfilmerna.

Suzanne berättar att hon fick frågan för längesen och att hon har tvingats hålla det hemligt.

– Ett halvår sedan, kanske lite mer, som vi har behövt gå och säga att ”nej jag har ingen aning om vad jag ska göra riktigt. Vi får se vad det blir”. Det har varit svårt att vara tyst om det, säger hon.

Hur allt gick till är fortfarande oklart. När Maria frågar vem av Björn och Suzanne som fick frågan först tittar de förvirrat på varandra och säger:

– Det vet jag inte, säger Björn Kjellman.

Sponsrat innehåll

Andra läste även