Svenska influencerns ånger efter nakenbilder: ”Det är pinsamt”

Youtuberna Tova Helgesson sålde nakenbilder för 200 kronor på OnlyFans. Men det var inte hennes egna bilder.

Nu svarar hon på den massiva kritiken.

Tova Helgesson sålde nakenbilder på sig själv för 200 kronor på OnlyFans.

”Kan ni sluta döma mig, att jag har valt att lägga upp lite lättklädda bilder nu betyder inte att det ändrar mig som person utan vi har kommit så här långt i det här samhället nu att man ska få göra hur man vill med sin kropp. Så låt mig vara helt enkelt”, menade Tova då.

Problemet var att det inte var hennes egna bilder. Tova hade redigerat in sitt ansikte på en annan kvinnas nakna kropp.

På sin kanal på Youtube säger hon att det var ett prank och att hon är medveten om att hon gick över gränsen.

– Jag vet att jag har gjort fel. Det är pinsamt och jag skäms. Det är vidrigt rent ut sagt, säger Tova i en ny video.

– Jag är så jävulskt besviken på mig själv som inte skötte det här snyggare, säger Tova vidare.

FÅTT DÖDSHOT

Bloggbevakning skriver att Tova har fått flera hot som bland annat handlat om att hon ska ”misshandlas”, ”våldtas” eller ”dödas”. I kommentarsfältet under Tovas senaste video så får hon nu stöd från sina fans.

Några reaktioner lyder:

”Du tar ansvar för ditt misstag, och det syns att du är ångerfull. Men du förtjänar inte hat och absolut inte att bli misshandlad. Om någon hotar dig så måste du polisanmäla”.

”Kritik är okej men hat är inte okej! Alla gör fel i livet, nu vet du om ditt misstag och gör allt du kan för att rätta till det”

”Alla gör misstag, och även om det var väldigt väldigt fel av dig så vet jag att du inte riktigt tänkte dig för, och du förtjänar inte att bli misshandlad eller skadad på något sätt.” Dela på Facebook

Sponsrat innehåll

Andra läste även