Svenska Natasha vill ha världens största rumpa – äter 6 kilo Nutella i månaden

Vi har alla olika mål med livet, vissa är lite tråkiga som att få ett bra jobb medan andra är mer äventyrliga. Natasha Crown från Göteborg har ett mål som tillhör den senare kategorin, hon siktar nämligen på att få världens största rumpa.

Hur går man till väga för att ha världens största bakdel? Natashas metod består av en diet som skulle få vilken tandläkare som helst att svimma.

Hon konsumerar dagligen pizza, glass och pasta. Dessutom äter hon enligt egen utsago hela 6 kilo Nutella i månaden, allt för att få sin rumpa att växa.

https://www.instagram.com/p/B3-mhljBhls/?utm_source=ig_embed

Utöver dieten så har Natasha även lagt sig under kniven för att få den perfekta rumpan. Hon har genomgått flera fettsugningar och tar sedan det överflödiga fettet och injicerar det i sina skinkor.

https://www.instagram.com/p/B3j4Bg0BMim/?utm_source=ig_embed

Natasha genomförde sin första operation när hon var 20 år och har sedan dess fortsatt göra allt för att förstora sin rumpa, som i dag mäter hela 2 meter i omkrets.

Tidigare så medverkade Natasha i engelsk tv då hon var en gäst i programmet This Morning. Där fick hon bland annat svara på den kritik som riktats mot sin livsstil.

https://www.instagram.com/p/B3KtLHuIb0X/?utm_source=ig_embed

I programmet tog man bland annat upp fallet där en annan kvinna avlidit efter komplikationer i samband med en rumpförstoring.

Natasha själv har fått höra varningar från flera läkare hon besökt.

– Jag skulle inte säga att det är farligt eftersom det är mitt eget fett som jag sprutar in. Ni ska veta att jag motionerar dagligen för att behålla musklerna på rätt ställen. Jag känner mig rätt hälsosam, berättade hon.

https://www.instagram.com/p/B1L0zOTIr-4/?utm_source=ig_embed

Förutom att Natasha själv gillar sin rumpa så verkar den även uppskattas av många andra. Med nästan 800 tusen följare på Instagram så uppger modellen att hon tjänar bra med pengar på sitt utseende.

Hon förtydligar dock att det inte handlar om pengar i första hand.

– Jag älskar min jätterumpa. När jag går och känner hur den vickar – då blir jag kåt på mig själv. Det är den härligaste känslan som finns, menar Natasha.

https://www.instagram.com/p/B4AVtiOBLUK/?utm_source=ig_embed

Natasha medverkade nyligen i ett klipp på Youtube-kanalen HayU där hon riktar kritik mot svenska kvinnors kroppssyn.

– I Sverige tycker kvinnor att ju smalare du är, desto vackrare är du. De behöver se hur riktiga kvinnor bör se ut, säger hon och menar att hon är väldigt nöjd med sitt utseende.

– Det gör mig sexig och kraftfull. Jag ska göra allt jag kan för att få världens största rumpa.

Sponsrat innehåll

Andra läste även