Testet som förvirrar internet: hur många djur kan du hitta i bilden?

Annons

Det är nästan omöjligt att hitta alla djur som gömmer sig i den här bilden. Hur många upptäcker du?

Den här bilden har snurrat runt på internet och retat upp en hel del personer. Varför? För att nästan ingen lyckas hitta alla djur som gömmer sig i bilden.

Jag satt själv en bra stund och var helt övertygad om att jag upptäckt alla djur – tills jag kollade på facit och blev grymt besviken. Oavsett så är det en bra träning för både hjärna och ögon. Och vem vet, någon av er kanske hittar alla djur direkt!

I bilden nedanför ser vi ett svartvitt motiv där det gömmer sig ett gäng djur. Vi vet inte på förhand exakt hur många det är, så här gäller det att studera bilden noga och vara tålmodig.

Hur många djur ser du?

Brightside

De flesta upptäcker direkt några olika arter som gömmer sig, men det svåra är att hitta de där sista djuren som dolt sig väldigt väl!

Ta din tid och studera bilden. När du tror att du hittat dem alla så är det bara att scrolla ner och se om du hade rätt.

Annons
Hourglass, Clock, Time, Period, Hours
Pixabay

Hur många djur har du hittat? Nu när vi ändå är här kan jag ge en sista ledtråd: det är totalt 13 djur som gömmer sig i bilden.

Annons

Om du inte upptäckt alla och vill fortsätta leta så är det bara att scrolla upp igen. För er andra kommer rätt svar här:

Facit

Här är alla djur markerade på bilden:

Där har vi dom! En del är rätt så tydliga medan andra djur är riktigt svåra att hitta. För mig var det fisken och krokodilen som ställde till det.

Annons

Om du inte hittade alla behöver du inte hänga läpp. Enligt användare på internet som klurat på den här bilden så lyckas de flesta inte hitta alla djur på första försöket. Om du fått minst 10 rätt ska du definitivt vara stolt över din insats!

Grattis till er som klarade av att hitta många djur, och passa på att skriv era resultat i kommentatorsfältet och skryt lite!

Sponsrat innehåll

Andra läste även