Tidigare McDonalds-anställd avslöjar drive-in-trick: så får du bäst mat varje gång

En före detta McDonalds-anställd avslöjar ett knep som säkert kommer att göra många snabbmatsfans glada.

Samtalen på sociala medier kan i många fall vara ganska otrevligt. Tonen är ful, och det råder en obehaglig stämning i många kommentarsfält på Facebook och Instagram.

Med det sagt kan sociala medier, som namnet antyder, också vara ett socialt forum där tips och tricks delas och det är vi särskilt förtjusta i här på redaktionen. 

Nu har en före detta McDonalds-anställd avslöjat ett drive-in-trick som säkerställer att du alltid får färska pommes frites. 

Så här gör du

Om du dessutom tycker att färska pommes är att föredra framför sladdriga och trista pommes frites, så ska du läsa med här. Det är en kvinna vid namn Amber som under användarnamnet @mentallybrokenbetch på TikTok har delat med sig av sina guldkort, skriver The Mirror.

Hon är tidigare anställd på McDonalds, så hon kan alla knep utan och innan, hävdar hon. 

”När du kör upp till drive-in kan vi redan se och höra dig, även om vi inte har sagt hej än”, förklarar hon och utvecklar att hon ofta har hört samtal som McDonalds kunder verkligen inte kände till. , att samtalen inne i bilarna också kunde följas av de anställda.

”När vi sätter folk på rast för att vi är upptagna kan vi fortfarande höra kunderna. Du borde veta vilka förolämpningar jag har fått lyssna på, säger Amber.

Trots förolämpningar har hon ändå valt att dela med sig av sitt pommes frites-trick med de många användarna på TikTok. Det handlar i princip om att när man beställer frittor så ber man om att de inte ska saltas.

På McDonalds gör de stora portioner åt gången, och de saltar dem. Så när man ber om en omgång pommes frites utan salt tvingas de göra en ny, fräsch sats, hävdar Amber. På så sätt är du garanterad färsk pommes varje gång du besöker den populära snabbmatsrestaurangen.

Sponsrat innehåll

Andra läste även