Tilde de Paula Ebys nya bilder på dottern rör upp känslorna: ”Jösses”

Den 7 januari 2019 förändrades tv-landskapet i Sverige när Tilde de Paula Eby debuterade med det nya eftermiddagsprogrammet ”Efter fem”.

Efter att ha lämnat Nyhetsmorgon blev Tilde programledare för sitt hjärteprojekt, som snabbt blev en stor succé. Programmet har vunnit tv-priset Kristallen och Tilde har varit ansiktet utåt från starten.

Tilde hyllar alltid sina medarbetare och andra stjärnor som Axel Pileby och Anna Brolin, som också blivit mycket uppskattade av tittarna.

Tilde är en av TV4:s största stjärnor och har lett flera framgångsrika program, inklusive ”Let’s Dance” och sommar-talkshowen ”Tildes”.

Foto: TV4

– Jag har ju gjort så otroligt många tv-produktioner. Allt har sin charm och utmaning, men ”Efter fem” är min tv-bebis. De senaste åren har jag gått mer åt att vara med och producera saker och ting, och det här är verkligen ett sådant projekt. Det innebär att det betyder extra mycket för mig när det är en idé av mig och de som står mig nära i arbetet. Då känns det otroligt varmt om hjärtat att det fungerar, har Tilde tidigare sagt i en intervju med Aftonbladet.

Tilde Hyllar Dottern Naemi Efter Studentexamen

En annan viktig sak i Tildes liv är förstås familjen. Nyligen firade de med glädje när dottern Naemi tog studenten.

– Så obeskrivligt stolt över dig! Så glad för din skull! Så förväntansfull inför din framtid! Och så tacksam över allt det som varit hittills! Grattis älskling! Och TACK till alla som kom och firade Naemi och gjorde hennes student till ”den bästa dagen i mitt liv hittills mamma”, skriver Tilde de Paula Eby på sin Instagram.

Foto: Instagram

Många av Tildes kollegor på TV4, som Axel Pileby, Agneta Sjödin och Anna Brolin, gratulerade också Naemi genom kärleksfulla kommentarer på inlägget.

– Världens finaste Naemi! Stort grattis, skriver Nyhetsmorgonprofilen Jenny Alversjö.

– Grattis!!! skriver artisten Charlotte Perrelli.

”Jösses Vad Lika Ni Är”

Flera tittare har också noterat att Tilde och Naemi är väldigt lika varandra till utseendet.

– Oj jösses vad lika ni är lika vackra, skriver en tittare.

– Wow vad lika ni är! Grattis till din dotter, skriver ytterligare en tittare.

Sponsrat innehåll

Andra läste även