Timells överraskande babylycka – efter skandalerna

Det är nu länge sedan vi hörde någonting av Timell. Nu kommer en överraskande men icke desto mindre glädjande överraskning. Timell har blivit pappa.

Det måste kännas oerhört härligt med en liten bebis efter alla skandaler som ledde till att den då omåttligt populäre TV4-profilen fick sparken.

Om det är någon som haft det tufft senaste åren så är det bröderna Timell. Martin fick sparken med buller och bång efter att han stod åtalad i tingsrätt men sedan friades han i både tings- och hovrätt men hans namn var redan nedsmutsat.

Anders Timell fick också sparken från både radio och stjärnkrogarna Riche och Teatergrillen efter hur hans behandling av kvinnor framkommit under meeto-hösten 2017.

Anders Timell, 55, kan nu glädja sig över att ha blivit pappa. Han och hustrun Charlotte Wiktorsson, 38, har fått sitt andra barn.

– Kim och Julie har fått ett syskon, skriver Anders Timell på Instagram, rapporterar Expressen.

Anders och Charlotte har sedan tidigare dottern Julie ihop. Timell har även en son Kim, 27, från ett tidigare förhållande.

De nyblivna föräldrarna har ännu inte avslöjat vad det är för kön på den nya bebisen. På Instagram laddade paret bara upp en bild på bebisens fötter nämligen.

Människor i kändisvärlden är förvånade men glädjen är stor över att familjen Timell nu utökats.

– Va? Hade ingen aning. Grattis till den växande familjen, skriver Niclas Wahlgren, 55.

Grattis till nytillskottet!

Sponsrat innehåll

Andra läste även