Tina Nordström bryter upp och ändrar sitt liv

Den välkända och omtyckta TV4-profilen och stjärnkocken Tina Nordström, 50, har alltid haft mycket på gång. Men på senare tid har hennes liv genomgått stora förändringar både i arbetslivet och privat.

Nyligen kom den oväntade nyheten att Tina lämnar sitt uppdrag som programledare för det populära programmet Hela Sverige bakar.

Efter sju år som en omtyckt programledare för showen, meddelar hon nu att nästa säsong blir hennes sista.

”Detta blir mitt sista år. Allt har sin tid. Jag kände det redan förra året. Nu gör jag ett år till, precis så som jag fungerar med mycket i livet. När jag har bestämt mig, då gör jag det och sedan får vi se vad som händer,” har Tina tidigare berättat för Expressen.

Foto: TV4

Förändringarna stannar inte där. Förra året flyttade Tina och hennes familj till en idyllisk gård från 1800-talet.

”Livet på gården går fantastiskt bra och här vill jag verkligen lägga min tid. Jag uppskattar mycket att få vara hemma. Det här är vår första vår på gården, och jag njuter av att se hur krusbär och vinbär växer. Det erbjuder en enorm tillfredsställelse,” har hon sagt till Expressen.

”Jag försöker också lära mig att beskära träd av en väninna. Det finns mycket roligt att göra på landet. Barnen får inte ens klippa gräset, så mycket gillar jag det: rör inte min gräsklippare!”

Tinas nya väg – från matlagningsproffs till sommelier

Så, vad gör Tina nu och vad har hon planerat framöver? Vi har sett att hon blivit allt mer aktiv på sina sociala medier, där hon delar med sig av smakfulla recept både på Instagram och TikTok.

Hon driver också sin egna webbplats, Tina.se, där hon publicerar olika recept och artiklar relaterade till mat.

Utöver detta har TV4-profilen valt att utbilda sig till sommelier.

”Jag studerar till sommelier. Det är något jag funderat på länge och så dök det upp en möjlighet att ta en plats på en sommelierutbildning i Malmö,” avslöjar hon.

Tina Nordström visar oss att förändringar, vare sig de är stora eller små, kan öppna dörrar till nya och spännande kapitel i livet. Vi ser fram emot att följa hennes fortsatta resa och de nya smaker och upplevelser hon kommer att dela med oss.

Sponsrat innehåll

Andra läste även