Tittare rasar mot Linda Lindorffs nya tv-program efter bilderna: ”katastrof”

Det nya programmet i TV4 har rört upp känslorna rejält hos tittarna.

”Min mamma, din pappa” är TV4:s nya dejtingprogram där vi får följa singelföräldrar som flyttar in i Villa Kärleksudden, med målet att hitta kärleken.

I samma veva flyttar singlarnas barn in i ett hus lite längre bort. Därifrån får de följa sina föräldrars dejter via övervakningskameror, utan deras vetskap.

Linda Lindorff, känd från ”Bonde söker fru”, är programledare för satsningen och är väldigt positiv till upplägget.

TV-programmet bygger på den amerikanska varianten, ”My mom, your dad”, och det var originalupplagan som fick Linda att bli intresserad.

”När jag först fick frågan hade jag ingen aning om vad det här var för program så jag bad att få titta på det. Jag fick hela serien My mom your dad skickad till mig och slukade hela på en dag. Älskade den”.

”Man kan så väl känna igen sig i det här med att barnen blir större och flyttar hemifrån, hur ensamt och tomt det blir då särskilt för den så inte har en partner.”

Tittarnas kritik

Efter premiäravsnittet har det dock kommit en storm av kritik från tittarna. I TV4:s kommentarsfält rasar många mot programmet.

”FÖRNEDRINGS-TV.. Har inte sett det än men ska föräldrarna dejta och tonårs- barnen se på!!!??? Sjukt…”, skrev en person.

Linda Lindorff är dock oförstående till kritiken.

”Det förstår jag inte riktigt med tanke på att föräldrarna är med i ett dejtingprogram som ju sänds på tv. Allt de gör i programmet vet de ju att barnen kommer att kunna se. Det är dessutom barnen som anmält sina föräldrar och de ser det här som ett gemensamt uppdrag ändå från början”, skrev hon till sajten Nöjeslivet.

Även efter att det andra avsnittet sänts så kom det kritik, den här gången mot hela upplägget i programmet.

”Lite för segt för mig. Ska det bli något så måste paren dejta mycket med varandra. En frukost, vad kan hända, vad är upphetsande ? Prata, fråga, flörta osv. Ger det en gång till”, skriver en person.

”Katastrofen är ett faktum”, skriver en annan.

”Noll underhållningsvärde för mig!”, skriver en tredje.

”Det borde finnas något som är bättre… Tragiskt”, skriver en fjärde.

Men alla är inte kritiska. Det finns också en del som uppskattar programmet.

”Än så länge tycker jag att det är spännande att se hur ungdomarna reagerar på hur föräldrarna agerar. Dessutom är det ju personer med livserfarenhet vilket gör det hela än mer intressant”, skriver en tittare.

Sponsrat innehåll

Andra läste även