Tittarna förbluffade över bilderna på Tilde de Paula Eby

Tilde de Paula Eby är en av de mest framträdande profilerna på TV4, och det märks tydligt!

Med sin egen talkshow och som årlig värd för den prestigefyllda Polarpriset-galan, har hon samlat på sig en imponerande meritlista. Tittarna älskar henne i rutan och hon har blivit en riktig favorit.

Nu har Tilde delat en bild på sig själv i ett annat sammanhang och avslöjat en oväntad talang som får även de mest lojala fansen att häpna.

Vi är vana vid att se Tilde de Paula Eby använda sin röst i tv, men visste du att hon även kan sjunga? Förmodligen inte, eftersom detta är en sida av Tilde som hon har hållit hemlig tills nu.

Foto: Instagram

På Instagram delar både hon och hennes make ett foto från ett familjefirande i helgen, där Tilde ses i en röd klänning, sjungandes i en mikrofon.

Hon skriver på Instagram:

”Denna Lördag går till historien!!! I alla fall i vår stora familjs lilla bok!”

Fansen reagerar direkt – både på Tildes skönhet och för att de inte visste att hon kunde sjunga!

En av hennes följare kommenterar:

”Sjunger du också😍?”

Varpå Tilde svarar:

”Hellre än bra!”

Kollegan Jenny Alversjö är golvad

Jenny Alversjö, Tildes kollega, är också helt hänförd av bilden. Under ett foto som Tildes make Thomas de Paula Eby delat, kommenterar Jenny:

”Men lägg av vilken GUDINNA du har till fru!🙌🔥❤️❤️❤️”

Foto: Instagram

Därför känner du igen Tildes man Thomas

Att Tilde har en musikalisk sida är nytt för många, men att hennes make, Thomas de Paula Eby, har musiken i blodet är känt sedan länge.

På fotot spelar Thomas congas, och det är inte första gången vi ser honom skapa musikmagi. Under Polarpriset, som Tilde ledde, spelade han keyboard i husbandet.

Till vardags är han en del av det populära bandet Hoffmaestro, kända för hits som ”Highway Man” och ”The Storm”. Vem blir inte nyfiken på hur det lät när de båda makarna stod för musiken?

Det verkar som om Tilde de Paula Eby ständigt har nya överraskningar att bjuda på, och vi kan bara hoppas att få höra mer av hennes musikalitet i framtiden!

Sponsrat innehåll

Andra läste även