Tittarnas kritik – efter Icas kupp bakom avslöjandet om nya Ica-Stig: ”Varför”

Annons

Ica avslöjade äntligen igår att det är Björn Kjellman och Suzanne Reuter som tar över som Ica-Stig och Ica-Stina. Avslöjandet väckte starka reaktioner. Vissa tittare är inte riktigt helt nöjda.

”Varför två”, skriver en.

Nu har det äntligen avslöjats vilka som tar över efter Loa Falkman, efter flera veckor av spekulationer.

Efter att Loa gick ut med att han slutar började spekulationerna dra igång. Många tittare gissade i början på att det var Tony Irving, Måns Zelmerlöw och Johan Rheborg som skulle ta över. Men därefter var många eniga om att det var Björn Kjellman.

Det spekulerades även om det kunde vara dags för en kvinna att ta över butiken. Många trodde att det kunde vara Suzanne Reuter.

Igår avslöjades det att både Björn Kjellman och Suzanne Reuter tar över butiken tillsammans. Det i form av Ica-Stig och hans storasyster Ica-Stina, kan man med andra ord säga att tittarna var på rätt spår.

Foto: Peter Gehrke

– Det känns väldigt spännande att ta sig an den här rollen som mina kollegor gjort så bra de senaste 19 åren. Jag hoppas kunna göra min egen tolkning utan att klanta till det fullständigt, sa Björn Kjellman om avslöjandet i ett pressmeddelande.

Annons

Berättelsen om Stig och hans Ica-butik har fått en ny vändning. I den senaste reklamfilmen kommer det fram att hans okända storasyster Stina också står som ägare och med tanke på att hon är äldre än Stig är det så att hon äger en större del andel av butiken.

Annons

Det är någonting som förbryllar Stig då han har lagt ner hela sin själ i den kära butiken, medans Stina varit ute och rest.

– Det är väldigt roligt att vara med om att introducera en ny karaktär i ICA-såpan, särskilt som det finns fler kvinnliga handlare idag. Så det här ser jag fram emot, sa Suzanne Reuter efter avslöjandet.

Annons

Tittarnas spekulationer stämde in bra, men det verkar inte vara så många som är förvånade över Icas avslöjande. Däremot är det vissa som ifrågasätter varför det ska behöva vara två chefer.

Foto: Youtube

”Som vanligt, för många chefer”, skriver en tittare.

”Varför två, räcker det inte med en?”, undrar en annan.

Vissa tittare menar också att eftersom Suzanne är en så bra skådespelare hade det kunna räcka med enbart henne som chef, och att Björn Kjellman kanske inte riktigt är rätt man för jobbet.

”Hade räckt med Suzanne Reuter. Kjellman är inte lika rolig… och hon behöver inte någon som håller henne i handen direkt……”, konstaterar en tittare.

”Ena halvan helt OK, Suzanne alltså”, skriver en annan.

”Tvek på Kjellman”, skriver en tredje.

Sponsrat innehåll

Andra läste även