Tittarnas vädjan till TV4 – kritiken efter de avbrutna inslaget i Nyhetsmorgon: ”Tyvärr”

En intervju gjord av programledaren Jenny Alversjö väcker nu starka känslor i sociala medier.

TV4:s tittare är inte helt nöjda med hur inslaget i Nyhetsmorgon gick till.

”Blev lite rumphugget”, skriver en tittare på Instagram.

Alla olika ämnen tas upp i Nyhetsmorgon. Allt ifrån träning till livsöden får tid i TV4:s populära morgonprogram.

På helgerna leds programmet av Jenny Alversjö och i ett nytt avsnitt av Nyhetsmorgon som Jenny ledde var det dags för ett allvarligt ämne, nämligen psykisk ohälsa.

I studion var fyrabarnsmamman Jenny Hamrén, som förlorat sin man. Intervjun berörde många personer och tittarna var beslutna om att ämnet var viktigt att lyfta.

Men däremot ansåg många tittare att inslaget inte fick den plats som det förtjänade. I ett inlägg på kanalens Instagram-konto lyfter tittarna sin besvikelse över att programmet var för kort och avbrutet.

”Jag såg inlägget och känner också som andra att det är ett mycket viktigt ämne att ta upp. Dock kände jag att inslaget var alldeles för kort, man kunde prata mer med Jenny. Någon psykolog eller likande kunde kanske varit med också. Hoppas att du Jenny känner dig nöjd med intervjun och att du fick säga det du ville säga”, skriver en tittare på Instagram.

”Tack för att du delar din berättelse. Starkt ämne som berör. Hade önskat att du fått mer tid och utrymme, blev lite rumphugget tyvärr. Hade varit bra att få koppling till hjälp som finns att få och hur man kan göra”, skriver en annan.

Sponsrat innehåll

Andra läste även