Tjejer visar sina absolut värsta tatueringar: ”Jag var ung och dum”

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Dessa tjejer visar sina absolut värsta tatueringar.

I en stor tjej-grupp på Facebook visade tjejer upp sina misslyckade tatueringar.

”Jag tycker den är charmig”

”Jag gjorde den under studentveckan för 100p i studentbingon, jag själv älskar den då studenten är det bästa som hänt mig och jag tycker den är charmig, den syns ju även inte då jag har sockar på mig.”

Bildkälla: Privat

”Ska föreställa en bläckfisk”

”Mitt ex målade den på mitt ben efter en sisådär tio öl och min andra polaren hade en tatueringsmaskin… ska föreställa en bläckfisk.”

Bildkälla: Privat

”Var ung och dum”

”Jag gjorde den på grund av att priset var billigt, 500 kronor. Var ung och dum… har tänkt på att göra cover up men är osäker på slut resultatet så kanske blir laser istället.”

Bildkälla: Privat

”Man har ju bidragit till ett par fina skratt”

”Älskade den först, men när jag tog av plasten dagen efter och fick se den så kunde jag inte annat än skratta, och då förstod jag varför man inte ska gå till en hemma-tatuerare.”

Bildkälla: Privat

”Den är ju upp och ned”

”Jag säsongade i Magaluf och bestämde mig för att göra en tatuering när jag va lite halvfull. Det va en tatuering jag hade tänkt på ett tag. Gick in till en tatuerare som jag vet ska vara bra! Gjorde tatueringen gick därifrån nöjd och glad! 

Efter det så gick jag till en klubb och min kompis kommer fram till mig och säger ”men Belinda den är ju upp och ner”. Dagen efter går jag dit riktigt arg och han säger att han kan fixa det och börja tatuera över med vit text och säger att vi måste göra det några gånger för det ska försvinna men jag gav upp efter två gånger då jag inte tycker det ser bra ut.

Bildkälla: Privat

Sponsrat innehåll

Andra läste även