Tonårsdotterns killkompis vill sova över – mammans klockrena svar får nätet att jubla högt

Ibland kan ett simpelt skämt lätta upp vilken stämning som helst och så var det för tonåringen Mason Brian Barclay när han skulle sova över hos en tjejkompis, vilket sajten good.is skrivit om.

När Masons bästa tjejkompis Houston skulle ha en övernattning med väninnor hemma, ville även han haka på.

Men eftersom att det var en tjejkväll med övernattning ville han försäkra sig om att Houstons föräldrar var okej med att det var en kille med på övernattningen.

Därför skickade han ett SMS till Houstons mamma, som är skrivet på engelska, men översatt blir det ungefär så här:

”Hej, fru Shelton. Det här är Mason Brian Barclay, en av Houstons nya bästa vänner. Om hon nu ska ha kompisar över på fredag – skulle då jag, en väldigt homosexuell man, få delta i övernattningen? Jag tror att den huvudsakliga anledningen till att man främst gör sådant här med människor av samma kön beror på det annars typiska intresset av det motsatta könet. I det här fallet, så är ju jag dock inte det minsta intresserad av det motsatta könet. Tack för din tid och ditt övervägande. Ha en trevlig kväll!”

Men det är mammans svar som först lämnar oss lite chockade men sen kan man inte annat än att skratta åt hennes svar – som är skrivet med glimten i ögat:

”Hmm. Min man är ganska het. Borde jag vara orolig?”

”Underbart!”

”Jag sprutade just ut kaffe över hela mig när jag läste mammans svar! Underbart”, skriver en av många Twitter-användare som fått sig ett skratt åt den härliga konversationen.

Det svarat var han nog inte beredd på, men man kan ju säga att det är ganska klockrent faktiskt – och självklart fick han delta på övernattningen.

Sponsrat innehåll

Andra läste även