Toyotaägaren skrev klockren försäljningsannons för gammal bil: hela internet skrattar

En bilägare har fått sin bilannons spridd över hela nätet!

”Vill du ha en bil utan problem? Vill du också äga en bil som absolut inte får några komplimanger? Då har du nu hittat den.”

Så startar en okänd amerikan sin lustiga försäljningsannons för sin pålitliga, men också väldigt osexiga Toyota Corolla, som blivit en riktig hit på det sociala mediet Twitter.

Bilen stod i den amerikanska delstaten Texas i storstaden Houston, där den okände säljaren krävde 2 500 dollar för det fyrhjuliga dollargrinet, där själva annonsen hade delats på Craigslist, som är USA:s svar på Blocket.

Och den okände säljaren bråkar inte när det kommer till den mycket ärliga reklameringen av bilen.

”Låt oss prata om extrafunktioner: Bluetooth: Ingenting. Soltak: Ingenting. Backkamera: Nej, men den har ett genomskinligt fönster bak och du har en kinky hals som går att vända på”, säger den jordnära säljaren.

Och bilägaren har verkligen inte lagt ner mycket pengar på service över tid heller:

”Låt mig berätta en historia: En dag började motorn i min Corolla göra ett konstigt ljud. Jag ville bry mig om det, så jag struntade i det. En dag försvann ljudet igen. Sluta fisa”, säger bilen säljare, som faktiskt är övertygad om att bilen kommer att köra från nu till evighet:

”Du kan ta ut motorn ur bilen, kasta den från Golden Gate-bron, fiska upp den tusen år senare och sätta tillbaka den i bagageutrymmet, fylla tanken med Nutella, vrida om nyckeln och den här jävla grejjen kommer fortfarande att starta. ”, läser den sega säljaren. Men den okända bilförsäljaren är inte på något sätt färdig.

Han menar att bilen är så tråkig att när den visades under en bilshow gäspade publiken så häftigt att syret försvann i lokalen och fyra personer dog – vilket helt klart är ett hemskt skämt.

”Låt oss inse det: Den här bilen kommer inte att vinna några skönhetstävlingar, men inte du heller. Sluta ljuga för dig själv och sluta ljuga för din fru. Det här är inte bilen du vill ha, det är bilen du har förtjänat: En jävla Toyota Corolla 1999.”

Bilen har sedan dess raderats från Craigslist, vilket kan tyda på att bilen har bytt ägare. Men annonsen har fortfarande delats av hundratusentals användare, och gillats av mer än 350 000 på Twitter.

Sponsrat innehåll

Andra läste även