Trebarnsmamman fick nog: ska ha sex varje dag under ett helt års tid

Annons

Författaren och numera trebarnsmamman Brittany Gibson märkte väldigt snart efter födseln av hennes tredje barn hur hennes kropp hade förändrats. Den var inte som den var förut och till följd av detta började hon gömma sig för spegeln och även för hennes man.

Hon har nu skrivit en krönika om detta, där hon även antar sig en utmaning där hon ska ha sex varje dag i ett års tid. Så här inleder hon sin krönika:

”Efter att ha sett mig själv i spegeln tillät jag inte mig själv att vara naken längre. Jag hade lampan släckt när vi hade sex, jag gömde min mage och bröst under linnen och jag väntade på att min man skulle lämna sovrummet innan jag kunde gå från duschen till min garderob för att klä på mig”

Till slut så ledsnade hon. För att få ett slut på detta så bestämde hon sig för att anta en lite annorlunda  utmaning. Hon bestämde sig för att varje dag i ett helt år, ha sex tillsammans med sin make.

Idén fick hon efter att ha samtalat med en vän som berättade att hon hade sex ihop med hennes man varje dag. Eftersom detta paret även var det gladaste, mest sammansvetsade och kärleksfulla par som hon kände valde hon att ge det ett försök.

Brittany berättar att hennes utmaning var som tuffast i början.

Annons

”Det började tufft. Jag kunde stå vid handfatet och höll på att ta ut mina linser på kvällen när det slog mig… att jag måste ha sex innan jag somnar. Bara tanken på det gjorde mig helt slut. Det var inte så att jag var rädd för sex, men allt jag ville göra va att ligga i sängen och titta på tv utan att någon skulle röra vid mig.”

Annons

”Men allt eftersom månaderna gick började jag att se fram emot det. Sex ledde till mer sex, och de intima och kärleksfulla känslorna tog sig ut ur sovrummet och, i vårt fall, in i tvättstugan, garderoben och garaget. Tja, in i vårt vardagliga liv kan man säga. Vi blev mer romantiska och rörde vid varandra hemma eller kysstes innan vi åkte till jobbet. Vår relation blev starkare och vårt förhållande växte för varje dag som gick.

Sex månader in i utmaningen tog jag av mig linnet jag dolt min kropp med. För första gången på så länge jag kunde minnas, brydde jag mig mer om hur sexet kändes än hur jag såg ut. Både jag och min man njöt av min kropp.

Ett år in, slutade jag bry mig huruvida jag var klädd eller inte hemma. Istället för att springa från duschen invirad i en handduk, kan jag utan problem strosa runt naken. Jag packar matlådor i underkläder och drar mig inte ifrån min man när han omfamnar mig längre. Mitt förhållande med min man och min kropp har förändrats på ett otroligt sätt.”

Annons

Nu har det gått ett tag sedan Brittany startade utmaningen och hon berättar att hon inte haft sex varje dag, men det är inget som oroar henne eftersom hon vet att hon bara är människa.

Sponsrat innehåll

Andra läste även