Trogna hunden väntade utanför ägarens dörr i 2 veckor: då avslöjas den sorgliga sanningen

Hunden väntade lojalt på att familjen skulle komma hem – sen händer avslöjas den hjärtskärande sanningen.

Det visade sig att hunden, vid namn Salvatore, väntade utanför familjens hem i Florida i ungefär två veckor. Det Salvatore inte visste var att hans familj hade flyttat utan att ta med honom.

Efter att ha väntat förgäves i två långa veckor på att hans familj skulle återvända, blev Salvatore räddad av Everglades Angels Dog Rescue. Organisationen lyckades också hitta ett nytt hem åt honom.

En anställd vid Everglades Angels Dog Rescue kommenterar: ”Salvatore väntade och väntade, i tron att hans familj skulle återvända för att hämta honom.”

Salvatores gripande historia spreds snabbt på Everglades Angels Dog Rescues Facebook-sida, där många följde hans resa och hoppades på att han skulle hitta ett nytt hem.

Två månader efter räddningen hittade Salvatore äntligen ett permanent hem.

Stora reaktioner i sociala medier

En anställd tillägger: ”Det fantastiska är att Salvatore nu är hos en familj som tidigare har lyckats adoptera en hund. En underbar familj för en underbar hund.”

Reaktionerna på sociala medier varierar från glädje över att Salvatore har hittat ett nytt hem till ilska över att någon skulle överge sin hund. Salvatores historia illustrerar både mänskligt misslyckande och en stark medkänsla.

Sponsrat innehåll

Andra läste även