TV4-profil dömd för kvinnomisshandel – blev vansinnig och slog med en stol

Det rann över för TV4-profilen.

Travkusken Josefin Ivehag blev attackerad på Bettans Bar i Hamlstad.

Nu har TV4-profilen fått sitt straff i domstolen.

TV4-profilen blev plötsligt svart i blicken och gav sig på Josefin Ivehag. Nu har tingsrättens dom kommit.

Josefin, som är bekant med profilen var omskakad efteråt.

– Det är inte så att jag avlider, men jag tycker bara att det är helt sjukt att man kan bete sig så. Det finns inget försvar för det, konstaterade Ivehag i en intervju med SportExpressen i samband med överfallet.

TV4-profilen stoppades från att medverka i kanalen efter bråket. Men själv nekar den anklagade till händelsen.

Josefin Ivehag och TV4-profilen uppges ha varit ovänner i två års tid och tillslut blev ilskan för stark, det var även mycket alkohol med i bilden.

– Idag gick det över styr, säger TV4-profilen i polisförhör som nekar till själva misshandeln utan endast medger att det utdelades en lätt knuff.

Exakt vad som utlöste dramat framgår inte. Efter den misstänkta attacken försökte TV-profilen att fly, enligt vittnen, men hindrades av vakterna som larmade polis.

– Genom utredningen är det klarlagt att NN begick gärningen i hastigt mod sedan diskussionen mellan NN och Josefin Ivehag fortsatte vid baren. Det är utrett att osämjan mellan parterna hade förekommit under en lång tid och att ordväxlingen var hård. Det är försvårande att NN använde sig av en stol. Emellertid orsakade inte gärningen några allvarliga skador, står det i tingsrättens dom, rapporterar Expressen.

TV-profilen döms till villkorlig dom och dagsböter för misshandel. Det är oklart om domen kommer överklagas.

Sponsrat innehåll

Andra läste även