TV4-profilen visar upp okända skadan – nya bilderna: ”Smärtan från helvetet”

Stjärnkocken Niklas Ekstedt tvingas pausa alla sina jobb efter en otäck olycka.

Nu visar han upp en bild på skadan som väcker väldigt starka reaktioner hos följarna.

”Värsta jag har sett!”, utbrister en.

Niklas Ekstedt är kocken som blev känd för svenska folket genom matlagningsprogrammet Niklas mat på SVT. Därefter har karriären gått spikrakt uppåt och genom åren har han släppt ett flertal kockböcker.

Niklas öppnade sin första restaurang när han var 21 år gammal. Något år senare utsågs Restaurang Niklas till årets affärskrog av Dagens Industri och hade en topplacering i tidningen Gourmets lista över Sveriges bästa restauranger under en längre tid.

I en intervju som Niklas gjorde med tidningen Café berättar han hur det var att starta karriären så tidigt.

– Jag kommer inte ihåg hur mitt liv var före min första krog, före uppmärksamheten. Jag har levt som ”kändiskock” under mer än halva mitt liv, vilket är skruvat så klart, säger han och fortsätter:

– Men när jag var runt 30 hade jag fått nog av att vara igenkänd, att vara Mat-Niklas. Jag har alltid velat bli uppskattad för det jag gör, inte den jag är. När det var som värst funderade jag på att sluta laga mat helt och hållet.

Niklas är idag gift med Katarina Ekstedt och paret har tillsammans två söner. Men när Niklas arbetar väldigt mycket är det inte alltid som han har tid för familjen.

– Jag hade fyra dagar ledigt med familjen på höstlovet. Men ja, jag jobbar extremt mycket. Men jag mår bra av att arbeta femtontimmarsdagar. Och jag har aldrig varit i närheten av att bli utbränd, berättar han och fortsätter:

– Det där är min svåraste balansgång i livet. Men jag hämtar 2–3 gånger i veckan. Och söndagarna är dedikerade till familjen.

Foto: Instagram

I ett inlägg på Instagram visar Niklas upp den allvarliga skadan. Under röntgenbilden skriver han:

”Efter smärta från helvetet fick min fru mig till sjukhuset. Glad för det. Det visade sig vara ett sprucket skulderblad. Så nu måste jag vila ett par veckor. Men sen är jag tillbaka!”

Bilden får följarna att reagera starkt.

”WTF! Värsta jag sett”, skriver en följare.

”Fy, det såg verkligen illa ut. Krya på dig!”, skriver en annan.

”Fy satan! Hoppas på snabb återhämtning!”, skriver en trejde.

Foto: Instagram

När Hänt når Niklas Ekstedt berättar han vad det är som har hänt.

– Jag trillade ner för en backe när jag bar utrustning till en inspelning, säger han och fortsätter:

– Jag har ont. Men sitter jag still är det okej.

Sponsrat innehåll

Andra läste även