TV4-profilens offentliga ord till Phillipe Cohen – efter följarnas spekulationer om romansen

Tittarna tyckte sig se en romans mellan Phillipe Cohen och Klara Lind. Nu har Klara offentligt skickat en hälsning till Phillipe.

Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso tros ha gått skilda vägar ännu en gång. De har haft en turbulent relation under flera års tid och brutit upp ett flertal gånger för att sedan hitta tillbaka till varandra.

Exakt hur läget ser ut just nu är oklart då varken Bianca eller Phillipe har kommenterat det hela. Däremot tyder mycket på att de återigen gått skilda vägar då de varken syns tillsammans eller pratar om varandra. Bianca har även avföljt Phillipe på Instagram.

Men trots detta rullar livet på för Phillipe som har många bollar i luften just nu. Han är på väg att flytta ifrån sin lägenhet på Östermalm, som han sålde i januari. Var han planerar att flytta härnäst återstår att se.

Det är inte bara en ny lägenhet som pågår i hans liv, under onsdagen avslöjade han att han ska öppna en restaurang. Det nya stället som fått namnet Ted, väntas slå upp portarna i april och förberedelserna är i full gång.

Foto: Instagram

”Den här bilden är väldigt speciell för mig. Tillsammans med gänget i bilden kommer jag att våren 2021 öppna min absolut första restaurang!!! Restaurangen kommer att ligga på Grev Turegatan 30 här i Stockholm. Vår ambition är att leverera en kvarterskrog med god mat, dryck och framförallt en familjär känsla av att ni gäster ska få komma hem till oss.I april slår vi upp dörrarna till vår restaurang Ted och jag hoppas att vi ses där!”, skrev Phillipe när han avslöjade den stora nyheten på Instagram.

Bland kommentarerna syns många glada följare som ser fram emot att få testa på Phillipes mat. Någon som gläds åt nyheten är Sveriges mästerkock-vinnare Klara Lind.

”GRATTIS”, skriver Klara till följd av en emoji som liknar en ballong. Phillipe har även svarat och tackat.

Tidigare har det spekulerats kring att Phillipe och Klara har något på gång, när Phillipe gästade Matkanalen tillsammans med Klara var det flera tittare som reagerade och ansåg sig se en gnista mellan duon.

Foto: Instagram

”Bianca kommer nog bli svartsjuk när hon ser detta”, skrev bland annat en tittare.

Sponsrat innehåll

Andra läste även