TV4:s besked om soldoktorns framtid i Nyhetsmorgon – efter flytten med Lotta

Mikael Sandström och Lotta Engberg har äntligen hittat sitt drömboende. Men flytten har väckt frågor kring doktor Mikaels framtid i Nyhetsmorgon. TV4 kommer nu med ett besked.

Lotta Engberg och Mikael Sandberg fann varandra förra året och det blev ett stort mediauppbåd. Tv-tittarna har många gånger fått ta del av deras kärlek som visats upp i såväl Nyhetsmorgon, Kristallen-galan och Bingolotto.

Det har sedan dess stått klart att Mikael haft som målbild att få flytta ihop med Lotta. I en tidigare intervju med Hänt berättade han att han inte kan tänka sig att ha något förhållande som särbos.

– Så ser jag på ett förhållande ja, det är en principiell förhållning men jag har inga ultimatum men så tycker jag nog. Allt är öppet för diskussion men principen att leva med någon. En del tycker att det är skitbra med särboskap, det kan vara bra under en period men det är inte så jag ser det resten av livet nej, sa Mikael då.

För några dagar sedan avslöjade paret att man äntligen har hittat en gemensam bostad och att flyttlaset snart går av stapeln.

– Hon har ju sålt sitt hus och jag håller på med mitt och ska sälja det… och flytta till Göteborg. Vi har faktiskt köpt ett hus, har doktor Mikael sagt om husköpet i en intervju med Expressen.

Flytten blir en stor omställning för doktor Mikael då han är ett stående inslag i TV4:s Nyhetsmorgon. Studion ligger i Stockholm och efter avslöjandet var det flera som var oroliga för att Mikael inte längre skulle kunna besöka programmet lika ofta.

För den som nu legat sömnlös kan vi lugna er. Mikael kommer pendla mellan Stockholm och Göteborg. I ett mejl skriver en pressansvarig för Nyhetsmorgon:

”Mikael kommer att fortsätta medverka på plats i Nyhetsmorgon även efter hans flytt”.

Sponsrat innehåll

Andra läste även