Udda kraven från Bianca inför bröllopet: ”gör en audition”

Biancas krav för sin mammas bröllop har avslöjats – och de är minst sagt tuffa.

Året 2022 avslutades på ett drömskt sätt för artisten och programledaren Pernilla Wahlgren, 55, och inledningen av 2023 har varit otrolig för henne och hennes partner Christian Bauer, 56. I slutet av december kunde de äntligen flytta in i sitt nya, exklusiva hem på vackra Lidingö.

Drygt en månad senare begav sig paret, tillsammans med Pernillas barn, till Sälen för vad som verkade vara en helt vanlig skidresa. Kvällen den 28 januari blev dock något alldeles extra när en nervös Christian föll ner på ett knä och friade till en överraskad men lycklig Pernilla.

Senare delade Pernilla med sig av sin glädje på Instagram och skrev: ”Jag sa JA!” i samband med en känslosam och romantisk video från frieriet.

Men både livet och karriären kom emellan. Pernilla fick det ärofyllda uppdraget att vara programledare för ”Allsång på Skansen”, vilket innebar att bröllopsdagen fick vänta.

Även om datumet för bröllopet ännu inte är fastställt, har en sak alltid varit tydlig – platsen där de vill säga sina löften. Pernilla har nämligen alltid drömt om ett bröllop på en strand i Spanien, där hon även äger ett hus.

Den senaste säsongen av ”Wahlgrens värld” är i full gång, och under en lunch med Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren blir ämnet bröllop föremål för diskussion.

Biancas krav inför bröllopet

– Jag ser framför mig att man håller tal om man kan underhålla en publik, säger Bianca.

Pernilla är dock inte riktigt på samma sida som sin dotter och skämtar om de potentiella kraven som skulle ställas på talarna om ett bröllop diskuteras.

Bianca ifrågasätter då om det skulle vara oartigt att föreslå vad hon själv kallar ”underhållningskrav”.

– Jag skojar inte. Det är största dagen i sitt liv, och jag tycker inte det är konstigt att man isåfall skickar in videoexemplar på sitt tal och så får man legit göra en audition. Och så går du vidare eller ej, skrattar Bianca i samklang med sin mamma.

Enligt den 28-åriga entreprenören är det inte alls något konstigt, utan snarare en möjlighet för talaren att få feedback på sitt tal och på så vis förbättra det.

Sponsrat innehåll

Andra läste även