Under tiden kvinnan ligger nedsövd fångar kameran tandläkarens vidriga beteende

En kvinna i Alaska skulle få sin tand utdragen. Hon sövdes ner och när hon vaknade upp var hennes tand borta. Men hon skulle bli chockad när hon fick veta hur ingreppet egentligen gick till.

Tandläkaren och hans team filmade allt. I klippet kan man se hur tandläkaren plockar bort tanden, ingen konstigt med det. Det som chockar de flesta är när man tittar ner mot hans fötter och inser vad de är som han står på.

Hans agerande kritiseras nu av kollegorna.

– Jag var chockad när jag såg det där. Det den här tandläkaren gjorde är så oprofessionellt och oetiskt, säger en tandläkare från New York till Inside Edition.

Tandläkaren utför operationen ståendes på en hooverboard, en balansbräda. När han har dragit ut tanden glider han i väg ut ur rummet, ståendes på brädan med händerna upp i luften. Stolt över sin ”bedrift”.

Enligt Inside Edition ska tandläkaren ha varit så pass nöjd att han har delat klippet med åtta vänner. Vilket var ett mindre lyckat drag. Tandläkaren åtalades för bedrägeri och att han riskerade sin patients hälsa.

Kvinnan säger enligt Inside Edition att hon aldrig har gått med på att låta tandläkaren utföra operationen stående på en hooverboard.

Förutom åtal har tandläkaren även blivit av med sin licens.

Se klippet nedan:

Sponsrat innehåll

Andra läste även