Ung kvinna ville ta bort näshår med vax: nu skrattar hela nätet åt resultatet

En ung kvinna bestämde sig för att hon ville ta bort hår från näsan med vax. Tyvärr gick det dock inte riktigt som planerat.

Kvinnan, som heter Abbie, har delat en video på sociala medier-sajten TikTok, där hon visar sig i färd med att ta bort näshår med vax. Här visar hon också att det inte alls går som hon hade förväntat sig.

Den unga kvinnan försökte ta bort sitt näshår med varmt vax och bomullspinne, vilket är ett väldigt vanligt sätt att göra det på, men det kräver att man vet vad man gör.

Hon spelade ursprungligen in videon för att hon ville skicka den till sin syster så att hon kunde se hur man gör det. Längs vägen gick det dock upp för Abbie att hennes video förmodligen inte skulle vara till mycket hjälp.

I videon, som hon har valt att dela på sociala medier efter att allt gick fel för henne, kan man se att hon står med en bomullstuss i var och en av näsborrarna, skriver The Sun.

Inuti själva näsborrarna har hon vax som stelnat. När hon vill ta bort en av dem får hon istället en förvånad blick i ansiktet.

Anledningen till detta är att hon inte får ut vaxet ur näsborren. Istället upptäcker hon att bomullspinnen är trasig, varför själva bomullspinnen och vaxet fortfarande sitter i hennes näsborrar.

När hon inser vad som har hänt kan Abbie inte förmå sig att göra så mycket annat än att brista ut i skratt.

”Åh nej…”

Hon försöker sedan ta bort vaxet från näsborren innan hon säger: ”Åh nej, åh nej… Det har fastnat”.

Efter det är det tydligt att hon börjar få lite panik när hon försöker hitta ett sätt att få bort vaxet. Strax efter upprepar hon: ”Åh gud. Den har fastnat.”

”Vad gör jag?” säger hon innan hon fortsätter: ”Herregud! Jag blir rädd för att jag inte kan andas.”

Därefter avslöjar hon att det ”känns som en stor busman”, precis som hon beskriver situationen hon har hamnat i som ”hemsk”.

Medan hon fortfarande kämpar för att få ut vaxet ur näsborren försöker hon istället ta bort pinnen från den andra näsborren. När hon gör det händer exakt samma sak som hände första gången.

Abbie skrattar åt henne för andra gången och erkänner att hon sätter på sig en fasad och att det faktiskt ”gör så ont”.

@itsurgirlabbs

Lesson learned don’t use cotton tip q-tips to wax your nostrils #beauty #waxingvideos #nosejobcheck #nosebodysbusiness #ReadySetLift #girls

♬ original sound – abbie

Nästa sak som händer är att hon stänger av videon så att hon kan få den vuxne bort. Lyckligtvis lyckades hon göra detta efter att ha stängt av inspelningen.

”Jag tänkte ärligt talat inte på det. Jag ville bara odla mina ögonbryn och tänkte, ’vet du vad? Min näsa ser lite hårig ut'”, säger hon i en uppföljningsvideo.

Hon säger sedan att hon var tvungen att använda all sin kraft för att få ut dem och slutade med att ”bara gå upp dit med fingrarna och dra ut dem”.

Det verkar som att hon åtminstone har lärt sig att det inte är något hon behöver göra igen, eftersom hon har gett videon följande titel: ”Använd inte bomullspinnar för att vaxa dina näsborrar.”

I kommentarspåren finns det många hundra användare som har kommenterat, varav de flesta har uttryckt att de tyckte att videon var rolig.

”Det här gav mig rak ångest. Jag slutade andas från min näsa som om den satt fast i min”, skrev en användare.

”Puh. Jag började få panik för dig”, skrev en annan.

”Som jag bara brast ut i skratt när du drog ut den andra”, kommenterade en tredje.

”Jag förväntade mig inte att de skulle hålla fast. Den andra knäckte mig”, tillade en fjärde.

Sponsrat innehåll

Andra läste även