Ung man bad om nakenbilder av 16-årig flicka – hennes svar förtjänar en medalj

Reese Hebert från Houston, USA, hade precis kommit hem från skolan när hon fick ett sms från en av de andra eleverna – en kille som tydligen var intresserad av den 16-åriga flickan. 

– Han frågade mig vad jag gjorde, och jag var i duschen, så det sa jag till honom. Då frågade han om han fick titta, berättar den unga kvinnan för Buzzfeed.

Reese är däremot inte typen som genat skickar iväg en nakenbild, så hon bestämde sig för ett käckt svar – som hon nu hyllas för i sociala medier, där folk kallar henne ”väluppfostrad” och ”deras nya hjälte”:

– Jag visste att jag skulle få användning av den här en dag, skrev hon senare på Twitter, där hon också lade ut bilden som blev svaret på den unge mannens påträngande kommentar – en bild med en fruktansvärt ful paraplyhatt, som mycket riktigt kan användas i duschen där hon ju befann sig.

Sponsrat innehåll

Andra läste även