Utmana dig själv – Kan du se vem av dessa kvinnor som svävar i fara?

Lyckas du upptäcka vem av kvinnorna på bilden som svävar i fara? Här är en liten utmaning som du kan gnugga geniknölarna med och ge hjärnan lite välbehövlig motion.

Jag fick sitta ett bra tag innan jag upptäckte detaljen som gav svaret. Som med många kluriga bilder gälle det att vara så noggrann som möjligt.

På bilden ser vi tre kvinnor som gör olika aktiviteter på ett gym. Så här långt verkar allt gå bra, men en katastrof väntar runt hörnet för en av kvinnorna.

Lyckas du använda ditt logiska tänkande och komma fram till vem av dessa kvinnor som svävar i fara?

Det är 33 procents chans att du gissar rätt, men det finns en specifik detalj i bilden som kommer att ge dig svaret. Här är bilden.

Du har alltså 33 procents chans att gissa rätt. Vem av kvinnorna är i mest fara? Det rätta svaret kommer nedanför. Ibland är det lättare än man tror att göra såna här kluringar. Hjärnan får tänka till lite extra.

Tror du att du har de rätt svaret? Här kommer facit.

Det är alltså kvinnan längst till höger i bilden, nummer tre som svävar i mest fara. Men kan du se varför?

Jo, tittar man närmare ser man att kvinnan tuggar på ett tuggummi. Tuggummit kan hon råka få i halsen och därför svävar hon i mest fara.

Så enkelt var det. Grattis till er som lyckades lista ut svaret. Utmana era vänner och se om de kan lista ut vem av kvinnorna som svävar i mest fara.

Sponsrat innehåll

Andra läste även