”Vad är det för fel på din hund?” – 12 bilder fotade i perfekta ögonblick

Det finns nästan inget som är som kärleken mellan en människa och dennes hund. Och det tar inte många minuter innan hunden blir en del av familjen, med personlighet och egenheter.

Jag tror personligen inte att det finns en enda hundägare som inte kan minnas minst 15 tillfällen där deras hund har varit rolig, skämt ut sin ägare eller varit allmänt korkade.

Dessvärre är det inte alla som lyckas med bedriften att fånga det på film, vilket dessa kameramän och kamerakvinnor har lyckats med totalt! Och jag kan absolut inte förneka att smilbanden kom närmare ögonen, och även ett gott skratt lyckades klämma sig ut!

Nedan finner du 12 hundägare som har lyckats fånga sina hundar i det perfekta tillfället! Visst är de charmiga, de ”små” hårbollarna?

1. Det finns Baywatch – också finns det hundar på stranden! Och nej, bilden är inte Photoshopad.

2. ”Ansiktsuttrycket han gör precis innan han ska avge ett skall.”

3. ”När min hund vill ha uppmärksamhet biter han försiktigt i dynan till stolen. Han håller sig perfekt still och ger mig en aggressiv blick. Det är ganska konstigt och lite roligt, men det fungerar åtminstone.”

4. ”Bilden till vänster: före veterinären. Bilden till höger: efter veterinärbesöket och lite roligare droger i kroppen.”

5. ”Det här är Bernard. Ingen beskrivning behövs direkt, han är bara väldigt konstig.”

6. ”Män och kvinnor flydde stranden i skräck när sjömonstret kom upp ur vattnet!”

7. ”Kunde inte hitta vår hund på morgonen efter att jag hade släppt ut henne. Trodde att hon sprang omkring i trädgården som vanligt. Det visade sig att hon har grävt en perfekt tunnel under lekhuset och hade fastnat och kunde inte ta sig ut på egen hand.”

8. ”Varje gång vi ska göra äpplepaj. Han är bara konstig.”

9. ”NEEEJ! Inte duschen igen! Jag vägrar!!!”

10. En rumpa upp i ansiktet när man åker bil slår väl aldrig fel?

11. ”Är det bara jag som har en sån vrålsexig sängpartner? Seriöst…?”

12. Om den ena hunden sitter på väggen så måste givetvis den andra göra likadant!

Fick du dig också ett gott skratt åt dessa hundar, precis som vi? Glöm då inte att dela artikeln med dina vänner, så har du förhoppningsvis förgyllt deras dag också!

Sponsrat innehåll

Andra läste även