Väldigt få personer hittar alla ansikten i bilden – hur många ser du?

Den här kluriga bilden lurar de flesta svenskar!

På bilden nedanför kan du se två tydliga ansikten och ett träd. Men utmaningen ligger i att hitta fler än dessa uppenbara ansikten.

Ursprunget till bilden är något oklart, men enligt flera internetforum sägs antalet ansikten man ser något om ens minne.

Naturligtvis bör man ta detta med en stor nypa salt, men det är ändå en rolig utmaning. Nedanför kommer bilden och efter det kan du se vad antalet ansikten du hittar säger om ditt minne.

Här är alla ansikten:

Två till fyra ansikten:
Det är lätt att identifiera de två ansiktena precis bredvid trädet. Men om du kan hitta ett eller två till, kan det antyda att ditt minne kanske inte är det skarpaste.

Fem till sex ansikten:
Om du har lyckats hitta fler än fyra ansikten i bilden, fortsätt leta! Men om ditt antal stannar mellan fem och sex, så är ditt minne inte på toppnivå direkt.

Sju till åtta ansikten:
Ser du sju eller åtta ansikten? Det är ett tecken på att ditt minne är bra, men det finns alltid utrymme för förbättring. Att fortsätta träna med sådana här klurigheter kommer säkerligen att gynna dig!

Fler än nio ansikten:
Grattis! Om du kan upptäcka nio eller fler ansikten i bilden så är ditt minne exceptionellt skarpt. Du glömmer sällan ett ansikte och har en imponerande förmåga att uppfatta detaljer. Fortsätt använda och utmana ditt minne, det är en fantastisk egenskap att ha!

Sponsrat innehåll

Andra läste även