Världens enklaste huskur – såhär får du vita tänder med bara 1 ingrediens

Annons

Det här är nog världens enklaste huskur. Så här får du vita tänder med bara en ingrediens som du har hemma.

Ett vackert vitt leende ger inte bara en bättre självkänsla – det gör människor vackrare också. Efter flera år av rökning, snusning, kaffedrickande och annat som missfärgar tänderna, kan det vara läge att bleka tänderna.

Och med den här smarta enkla huskuren, som fungerar jätte bra, kan du med bara en ingrediens i köket fräscha upp dina tänder och göra dem flera nyanser vitare på nolltid.

I dag finns det en mängd olika huskurs metoder och detta är faktiskt det enda som bleker tänderna på rätt sätt och inte efterlämnar skador.

Blek tänderna med banan

Har du hört talas om tandblekning med banan? Vi har, och nu vill vi att du får lika vita tänder som vi har fått av en banan.

Ta en banan och mosa i en skål.

Annons

Doppa en tandborste i den mosade bananen och borsta tänderna som vanligt i tre minuter morgon och kväll.

Annons

Klart! Det kanske lät lite konstigt att borsta tänderna med banan, men man vänjer sig till slut. Och det bästa av alla – du får riktigt vita tänder i slutändan!

Men kasta inte det överblivna skalet, använd de till tandblekning istället.

Ta det överblivna bananskalet efter att ha blekt tänderna med den mosade bananen och gnugga skalet så de kommer åt överallt – så fiffigt!

Annons

Banan har höga halter av syra som är det ämne som bleker tänderna. Och därför är det väldigt bra att använda sig utav banan för att göra sina tänder vitare. Först trodde jag inte alls på det, för det lät väldig konstigt.

Men testa du också, det gör underverk för dina tänder.

Sponsrat innehåll

Andra läste även