Viktor Frisk avslöjar sanningen om trekanten

Sångaren Viktor Frisk ser väldigt vänlig ut vilket han även är. Men som man brukar säga kan skenet bedra. Artisten har haft en trekant och inte nog med det så blev han påkommen under sina roligheter.

Viktor Frisk tillsammans med Samir Badran bildar den populära duon Samir & Viktor. Viktor Frisk kan se väldigt oskyldig och prydlig ut, men som man säger så kan skenet bedra och denna gång gjorde blev det rejält.

Viktor har tillsammans med Samir under 2014 släppt klädkollektionen Success. Senare samma år så bildade de popduon Samir & Viktor. Deras första låt tillsammans ”Success”, hamnade på topplistorna redan från första veckan.

View this post on Instagram

GOTT NYTT ÅR!! 🎊😃 Tack för ett helt sjukt år!! Jag hoppas alla får en grym kväll, ta hand om varann så kommer 2020 bli det bästa året någonsin. Årets nyårslöfte? Att köpa ett eget spotifykonto och sluta låna mina vänners 😂💜 Annars får det bli exakt som det blir! Foto: @hampusforssander du är grym vännen! (Swipe för se mer) Nu släpper jag telefonen och njuter av sista timmarna det här året. 🙏🏽 @ostermalmsfrackochsmoking

A post shared by Viktor Frisk (@viktorfrisks) on

Det är i ett videoklipp på Youtube som den omåttligt populära artisten berättar om sina sexuella preferenser och eskapader. Sångaren och hans bästa vän deltar i ett avsnitt där dom har svarat på tittarnas intima frågor och det hettar till rejält.

Tidigare har Viktor Frisk kommit ut som bisexuell, han avslöjar att han haft fem flickvänner som han varit tillsammans med men att han aldrig haft någon pojkvän.

– Nej det har jag faktiskt inte haft. Ingen seriös, säger sångaren, rapporterar Expressen.

View this post on Instagram

Frisken hälsar hörrni! 😘😘😘

A post shared by Viktor Frisk (@viktorfrisks) on

Viktor Frisk går även in på vad det är han gillar och går igång på hos kvinnor. Han säger att han är mer en bröstkille än rumpa.

– Jag tänder mer på bröst än på rumpa. Jag tänder på människor som inte sitter och beklagar sig på saker hela tiden, säger Viktor Frisk på Youtube.

Sångaren avslöjar även vad det är som får hans hjärta att banka lite snabbare när han ser en man.

– Vad jag tänder på hos killar är smarta människor som tar hand om sig själva, säger Viktor Frisk.

Inte nog med det så avslöjade sångaren att han haft en trekant och hur den var. Han berättar att han blev påkommen av sin bästa vän Emil Ingemarsson, men han var inte med i själva trekanten.

Sponsrat innehåll

Andra läste även