Viktor Philipson bryter tystnaden om graviditeten med Carolina Gynning

Under torsdagen la Carolina ut nyheten på Instagram och nu bryter Viktor tystnaden om graviditeten.

Carolina Gynning och kärleken Viktor Philipsons relation har varit upp och ned. De visade sin kärlek öppet för att sedan gå skilda vägar. Men i augusti bekräftade de att det återigen var ett par.

Carolina berättade för Expressen om parts situation.

– Ja det stämmer. Vi hade det turbulent under senvåren. Nu har allting lugnat ner sig och vi har pratat igenom allt. Vi kan inte leva utan varandra, sa Gynning till Expressen då och fortsatte:

– Uppbrottet var en del av relationen. Det känns verkligen som att vi båda behövde få det där uppbrottet, vi behövde få tänka efter på varsitt håll. Vi har förstått ännu mer hur viktiga vi är för varandra. Vi är starkare än någonsin, och det är så himla fint.

Men kärlekslyckan stannade inte där, för nu väntar paret sitt första barn tillsammans. I ett inlägg på Instagram delade Carolina med sig av nyheten genom en bild på sig själv och bebismagen.

”A new life is growing inside Of me… Its The biggest blessing… I cant believe its true. Waiting for a miracle”, skrev Carolina under torsdagen till bilden.

Nu bryter Viktor Philipson tystnaden.

Under bilden haglar det in grattis-hälsningar. Men någon som inte har kommenterat eller postat någonting är Viktor – fören nu.

Under Carolinas bild har han nu kommenterat med flera röda hjärt-emojis. Och Viktors styvmamma, Batthina Philippson har även kommenterat.

”Jippie! Jag ska bli farmor!”.

Sponsrat innehåll

Andra läste även