Vill gifta sig med Tetris-spel: vänta tills du hör om kvinnans tidigare ”relation”

Nu har 20-åringen hittat kärleken – på ett minst sagt udda ställe.

I Orlando, Florida, är ett bröllop på väg att äga rum som utmanar den traditionella uppfattningen om kärlek. Noorul Mahjabeen Hassan, en 20-årig mattestudent, har fått uppmärksamhet för sitt ovanliga beslut att förena sig med det ikoniska tv-spelet Tetris.

Detta val kommer efter en hjärtskärande förlust av hennes tidigare kärlek, en miniräknare vid namn Pierre, som tragiskt mötte sitt öde under en städning.

Noorul, även känd som Fractal Tetris Huracan, står stolt som en objektsexuell person, som finner kärlek, attraktion och engagemang i livlösa föremål. Hennes tidigare förbindelser inkluderar en iPod och en monorail, men det är hennes relation med Tetris som har fångat hennes hjärta.

”Historien började när jag spelade ett spel som heter Smash Run och hörde Tetris-temat, och jag kände en dragning till det. Varje gång jag hörde det ville jag spela Tetris,” förklarar Noorul för Metro. Hon beskriver Tetris som vackert och en katalysator för perfektion och mental stimulans, vilket ger henne samma känsla av anknytning som andra upplever i relationer.

Nooruls hem är som ett heligt Tetris-tempel, fyllt med minnen och dekorationer som hyllar spelet. Hennes engagemang sträcker sig till att hon spenderar upp till 12 timmar om dagen med att fördjupa sig i spelvärlden, både online och på sin Gameboy. Hon finner tröst i att omfamna Tetris-temade kuddar och hårddiskar på natten.

Denna unika attraktion riktas uteslutande mot föremål som Noorul uppfattar som manliga, vilket understryker hennes självbeskrivning som heteroobjekt. Hon betonar starkt att hennes attraktion till föremål är djupt romantisk och känslomässig, inte bara en fetisch. ”Jag har aldrig varit attraherad av människor”, avslöjar hon.

När hon reflekterar över sin relation med Pierre delar Noorul:

”Jag älskade att röra vid hans knappar – känslan av knapparna och hans styrplatta. Jag älskade att köra fingret över den och jag använde min tunga för att röra vid hans knappar. Jag tyckte om att generera slumpmässiga siffror och multiplicera dem. Det var också väldigt mycket en intellektuell relation.”

Efter Pierres plötsliga försvinnande, vilket lämnade Noorul i djup sorg, har Tetris blivit en oväntad källa till ljus i hennes tillvaro. Hon ser fram emot den dagen då hon kan förklara sig som ”fru Tetris” i en ceremoni omringad av vänner, som en symbolisk bekräftelse på hennes kärlek och hängivenhet till spelet.

Nooruls familj kämpar med att förstå hennes unika syn på sexualitet, men hon har funnit stöd i en onlinesupportgrupp där andra delar liknande erfarenheter och känslor. Genom att dela sin egen historia hoppas hon kunna öka medvetenheten och främja acceptans för olika former av kärleksrelationer.

Med ett bröllop i sikte, verkar kärleken mellan Noorul och Tetris bara stärkas ytterligare, vilket utmanar konventionella normer och ger upphov till djupa och tankeväckande diskussioner om kärlekens och attraktionens mångfald.

Sponsrat innehåll

Andra läste även