4 galna förväntningar killar har i relationer – men inte berättar

Vi bär alla på olika känslor i relationer och har våra egna förväntningar på hur det ska vara. Här är några olika saker killar ofta förväntar sig när de är tillsammans med någon, men är det verkligen rimligt?

När det kommer till kärlek så går ingen person in i en relation som ett blankt blad, vi har alla åsikter och förväntningar om hur vi vill ha det. En del bär på bagage från en tidigare relation och utgår från sina erfarenheter. Många har även en idealbild av hur de tycker ett förhållande ska vara.

Det är så klart inget fel med att ha förväntningar, men det är bra om din partner tycker någorlunda likadant eller i alla fall är medveten om dina åsikter. Visst låter det rimligt?

Problemet är att många killar inte är världsbäst på att kommunicera i relationer, och ofta går runt och bär på sina känslor för sig själv. Det är vanligt att man har en hel del förväntningar på en relation men inte berättar om dom, vilket kan leda till problem längre fram.

Som en liten hjälp har vi listat 4 förväntningar som killar i hemlighet har i relationer:

1. Han vill att du ska vara svartsjuk, men inte för mycket

Om du har hittat en kille som älskar dig och vill vara med dig så kommer du förmodligen ställas inför det här dilemmat. Han vill gärna att du blir svartsjuk när han är med andra tjejer ibland. Vi är lite osäkra varför men det har förmodligen något med självförtroende att göra. Men det är inte riktigt så enkelt, för du ska inte bli så svartsjuk att det blir jobbigt för honom. Det gäller alltså att hitta rätt nivå på den här bisarra förväntningen.

2. Han förväntar sig att du alltid ska stötta honom

Det viktigaste för honom är att du ALLTID stöttar honom, oavsett vad det gäller, dygnet runt. Oavsett om det gäller hans planer för framtiden, bristen på planer för framtiden eller mål som ändras från dag till dag. Ifrågasätt absolut inte, här är det blind tillgivenhet som gäller.

3. Du ska veta exakt vad han vill och när han vill det

Om du kan läsa tankar så är det ett plus här, för han tror nämligen att du kan det. Då killar ofta anser att kommunikation är överskattat så är det helt enkelt upp till dig att försöka lista ut vad han vill. Lycka till!

4. Han kan vara tyst och frånvarande ibland, och du ska vara okej med det

Tycker du det här låter orättvist? Bra, för det är det också. Viljan att kommunicera är ofta något som skiljer sig hos kvinnor och män i relationer. Han kommer dessutom att förvänta sig att du inte ställer frågor om hans brist på kommunikation, vilket om vi ska vara ärliga är nästan omöjligt.

Listan är inspirerad från RelRules. Dela gärna vidare med kompisar som vill ha en inblick i den manliga hjärnan!

Sponsrat innehåll

Andra läste även