5 simpla vanor som par med bra sexliv har i sitt förhållande

Dessa vanor kan göra att du och din partner får ett bättre sexliv.

Det finns vissa saker som faktiskt kan göra ditt sexliv lite bättre. Det handlar om kommunikation, beröring och känslor. Hur många punkter kan du och din partner bocka av?

1. Har en bra kommunikation

För att ha ett hälsosamt och bra sexliv så är kommunikation verkligen a och o. Par som pratar om sina känslor, vad man gillar/ogillar och föredrar kan därmed utforska sin sexualitet mer, och är därmed mer benägna att testa nya saker. 

2. Inte stressa på regelbundet sex 

Har du varit tillsammans med din älskling länge så vet du säkert att vissa dagar orkar man ingenting, är inte speciellt sugen på sex, mys eller kärlek. Par som inte stressar något och känner att det är helt okej att inte ha sex hela tiden är också par som då kommer uppskatta sexet lite mer – eftersom det annars lätt kan bli ganska stressat och tråkigt. 

3. Tar sig tid för varandra

Par som tar sig tid för varandra, hittar på roliga saker och uppskattar kvalitétstiden med varandra är också par som förmodligen håller längst i längden, har ett hälsosamt och spännande sexliv och uppskattar den där heta stunden i sovrummet, lite extra! 

4. Ger varandra komplimanger

Att bli upphetsad och attraherad av sin partner brukar inte vara speciellt svårt. Men par som ofta ger komplimanger och lyfter den andra har nog lite lättare än andra. Dels för att din partner känner sig mer självsäker men också för att hen blir extra sugen på dig. 

5. Uppskattar beröring

Att ha ett bra och hälsosamt sexliv handlar inte bara om faktiskt sex, utan även om beröring, kyssar, kramar och psykisk beröring. Så, har du inte berört din partner på senaste? Gör det nu! 

Sponsrat innehåll

Andra läste även