56-åringen spårade upp sin biologiska pappa på ett äldreboende – då gör hon något otroligt rörande

Deanna har försökt spåra sin biologiska pappa hela sitt vuxna liv. Hon var beredd på att chansen var ganska stor att hon skulle hitta en grav.

– Jag förberedde mig på att hitta en grav, och sedan hittade jag en person. Det var fantastiskt, säger Deanna Shrodes till CBS News efter att hon lyckats spåra sin 92-åriga pappa.

Deanna Shrodes adopterades som bebis. När hon etablerade sig med sin egen familj blev hon också mer intresserad av att ta reda på mer om sitt eget biologiska ursprung.

Efter flera års detektivarbete lyckades hon spåra upp sin biologiska mamma. Deanna var då 27 år gammal. Men mamman, Sally, ville först inte träffa dottern som hon hade adopterat bort strax efter födseln.

– Så jag gick för att träffa henne personligen. Jag dök bara upp där och knackade på dörren, säger Deanna till CBS.

De höll kontakten i 20 år, tills Sally dog ​​– och tog med sig en hemlighet i graven: namnet på Deannas biologiska far.

Men innan hon dog hade Sally avslöjat två saker om Deannas pappa. Det fanns inte mycket information att arbeta med, men hon hade fått veta att det var en man av grekiskt ursprung och att han kom från Richmond, Virginia.

Deanna registrerade sig hos ett antal DNA-register i hopp om att få en matchning på det sättet. Och hon bad skyndsamt att få hitta sin far.

En natt drömde hon att Gud talade till henne i hennes drömmar och berättade för henne att hennes far hette Gus.

I maj i år, nästan tio år efter att sökningen inleddes, dök plötsligt en matchning upp i DNA-databasen. Deanna hade en kusin som hon inte kände till.

– Jag kontaktade min kusin och sa att vi precis blivit matchade på 23andMe. Han svarade: ”Jag tror att du är min farbror Gus dotter.” Sedan sa jag att ”det tycker jag också”, säger hon till CBS.

92-årige Gus Nichole hade bott i Richmond hela sitt liv. Han hade aldrig gift sig. Deanna kontaktade honom dagen efter att hon hade pratat med sin kusin. Veckan efter åkte hon för att besöka äldreboendet.

Idag bor Gus hemma hos Deanna och hennes familj.

Sponsrat innehåll

Andra läste även