60% av tjejer: Den här sexställningen hatar vi

Att prata om det som händer i sovrummet är någonting som är väldigt underhållande. Däremot är det långt ifrån alla som vågar prata om det.

Det som händer där är enligt många personer det mest intima och privata som sker i livet, och det ska absolut inte delas med andra. Medans minst lika många är tvärtom och kan prata och dela med sig om det utan några som helst problem.

Men vad man inte får glömma bort är att det är okej oavsett vilken typ av person man är. I radioprogrammet Power Hit Radio pratade Erik och Frida om vilken ställning som tjejer hatar. När det inleder samtalet gissar Frida på vad hon tror är det obekvämaste.

Samtalet fortsätter och grejer som ”wops, fel hål, woff, och där gled den inte in”, sägs.

”Det har jag aldrig försökt med”, säger Erik.

Han fortsätter även och säger ”man kan ha ringt på fel klocka, och att det inte var någon hemma”, medan Frida snabbt vräker ur sig ”av misstag?”.

Frida berättar sedan att hon har haft mer sånna ”som försökt bryta sig in i fel dörr” och sedan säger hon att ”man inte kan bara kan kliva in var som helst”.

Hur de berättar allt är väldigt roligt och Erik tycker att man ”ska skicka ett besök” innan man ”hälsar på”. Det här är otroligt roligt samtal som roat tusentals människor.

I slutet av klippet avslöjas det vilken ställning det är som tjejer hatar mest. 60% av tjejerna är överens om detta.

Se klippet nedan:

Sponsrat innehåll

Andra läste även