Anders Bagge hyllas efter hans stora hjälteinsats – ”Jag bara slänger mig ut..”

Det var när Anders Bagge kom körandes i Brommaplansrondellen i Stockholm som han fick syn på hunden Ozzy som stod mitt i vägen. Den bortsprungne hunden Ozzy stod helt paralyserad av rädsla, mitt i en trafikerad väg och var nära på att bli överkörd när djurvännen Anders Bagge räddade hundens liv.

Det var när Anders Bagge kom körandes i Brommaplansrondellen i Stockholm som han fick syn på hunden Ozzy som stod mitt i vägen.

Den bortsprungne hunden Ozzy stod helt paralyserad av rädsla, mitt i en trafikerad väg och var nära på att bli överkörd när djurvännen Anders Bagge räddade hundens liv.

De är tungt trafikerade vägar och hunden var enbart några sekunder ifrån att bli överkört. Lyckligtvis räddade Anders honom. Anders Bagge var på rätt plats vid rätt tidpunkt och tvekade inte ens över att agera, rapporterar Aftonbladet.

– Hunden var helt paralyserad och stod mitt i trafiken. Bilar kör förbi, och jag blir helt galen. Jag bara slänger mig ut, och så ut med armarna och försöker ta honom, säger Anders Bagge till Aftonbladet.

Efteråt tog Anders med sig Ozzy till hundstallet eftersom han inte visste vem han tillhörde.

– Han var lite frusen och lite kall. Men jag sa det till honom, när vi satt i bilen: ”Du ska veta en sak, och det är att jag älskar hundar mer än allt. Så du är i trygga händer ska du veta”, säger Anders Bagge.

Källa: www.facebook.com/Agneta Rüdeberg

Det visade sig kort därefter att hunden hette Ozzy och att han tillhörde Agneta Rûdeberg. Så fort hon fick höra om Anders modiga insats blev hon såklart överlycklig.

– Åh, Gud. Vilken hjälte det är, säger Agneta Rûdeberg när hon kontaktades utav Aftonbladet.

Anders Bagge gör verkligen allt för hundarna, och är en riktig hjälte!

Sponsrat innehåll

Andra läste även