Bianca Ingrosso filmade sin mat – då råka en annan privat sak synas

Det var när Bianca Ingrosso skulle släppa en ny video på sin Youtubekanal och för första gången på länge som hon lämnade kommentarsfältet öppet för kommentarer. I den videon får vi som många andra gånger följa med lite i hennes vardag, där hon filmar både det ena och det andra.

Men plötsligt så råkar hon filma en sak som inte skulle komma med. Något som ställde en hel del frågor bland följarna.

Bianca har fullt upp skulle man kunna säga. Under denna månad hamnade hon i skriverier när hennes sminkbolag CAIA Cosmetics släppte sin julkalender som sålde slut på knappt en timme.

Kalendern gjorde följare och kunderna rasande efter att innehållet började avslöjas runt om på sociala medier. Människor blev minst sagt besvikna och förväntade sig något helt annat än vad den faktiskt innehöll.

En efter en anmälde CAIA till Konsumentverket för falsk marknadsföring, efter att dom ansåg att produkterna var i reseförpackningar. Detta tyckte dom inte var okej med tanke på kalenderns pris som var 1795 kr.

Kalendern blev en riktig snackis i hela mediesverige och bland annat så har både poddar, andra youtubekanaler och större mediebolag tagit upp händelsen.

Stängde sitt kommentarsfält för ungefär ett halvår sedan

Bianca valde för ungefär ett halvår sedan att stänga av kommentarsfältet till sina youtubevideosar. Detta efter att hon mottagit på tok för mycket hat som hon inte längre kunde ta emot.

Hennes följare menade då på att det handlade om konstruktiv kritik men när man går in och kollar vad som skrivits så kan man inte säga annat än att det är rent hat som är helt obefogat, typiskt troll på nätet, som man brukar säga.

Förklarar detaljen i videon

Det var tidigare i veckan som Bianca publicerade en vlogg där hon för första gången på väldigt länge öppnat upp kommentarsfältet till videon. Det var ungefär ett halvår sedan sist som det gick att kommentera hennes videos.

Det är i en frekvens i köket där följarna får följa med när hon gör sin hudvårdsrutin samtidigt som hon lagar mat och donar i köket med Phillipe, som detaljen syns som ställt många frågor bland följarna.

I bild hamnar då en pryl som sticker ut från wasabinötterna och mozzarellan.

Ser du på bilden ovan vad det är som sticker ut? Om inte annat, kolla på bilden som ligger här under..

Där ligger ett graviditetstest som Bianca själv ser hamna i bild. Hon är då snabb med att förklara varför det ligger där.

– Jag är inte gravid men jag är mästare på att tro varje gång jag ska få mens att jag är gravid, det är ju snarare bara för jag har pms eller ägglossning, säger Bianca.

Sponsrat innehåll

Andra läste även