Bianca Ingrosso utspel mot kocken i Nyhetsmorgon – efter orden Benjamin: ”det gör han inte!”

Annons

När tv-kocken och Bianca gästade studion uppstod stor förvirring!

Bianca Ingrosso är en av landets mest framgångsrika kvinnor, och nu är hon aktuell med den tredje säsongen av sin talkshow ”Bianca.”

Inför premiären gästade hon Jenny Alversjö i Nyhetsmorgon och fick möjlighet att smaka på Fredrik Erikssons mat, men det uppstod en total förvirring under tillfället.

När Bianca Ingrosso gästar Nyhetsmorgon, sprudlar hon av glädje inför kvällens premiär och ser fram emot att tillbringa söndagen med sin familj. Särskilt ser hon fram emot att spendera tid med den nyaste tillskottet i familjen, Oliver Ingrossos son Kalí. Trots att han är mindre än en månad gammal har han redan fyllt Wahlgren/Ingrosso-familjens liv med mycket lycka.

Annons

På Instagram berättar Pernilla om känslorna.

– Vare sig jag får hålla honom, eller ”prata” med honom på FaceTime, så blir jag världens lyckligaste farmor och fylls av sån obeskrivlig kärlek till detta lilla älskade barn…!

Självklart delade Bianca med sig av sina känslor om att bli faster, pratade om nypremiären av sin show och avslöjade att hon för närvarande inte har någon särskild person i sitt kärleksliv.

Annons

I enlighet med traditionen för söndagssändningarna blev hon programmet sista gäst och fick möjlighet att smaka på maten i köket.

Fredrik Eriksson bjöd på skaldjur och fisk, som råkade vara den enda typen av mat som Bianca normalt inte gillar. Trots det vågade hon smaka och överraskande nog blev hon omvänd av smakupplevelsen!

Sedan var det vinets tur.

– Får man ta en slurp? frågar Bianca.

Det gick bra, och nu skålar Jenny, Bianca och Fredrik.

– Vi skålar för Benjamin! utbrister Fredrik.

Bianca blir mycket förvånad och försöker skoja bort det hela med ett skratt.

– Varför det? Varför inte för mig?

– För han fyller år! svarar Fredrik.

– Nej… Det gör han inte… konstaterar Bianca då.

Benjamin Ingrosso fyllde år den 14 september, så när Fredrik höjer sin skål blir det en hjärtlig gratulation i efterskott till födelsedagsfiraren.

Annons

Andra läste även