Bianca Ingrossos okända romans med Fabian Wester är avslöjad – första orden

Bianca Ingrossos kärleksliv är ständigt ett hett ämne. Nu avslöjar hon sin okända romans med fotografen Fabian Wester.

– Skönt att vara med någon som man är trygg med, säger hon.

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren är aktuella för ännu en säsong av Wahlgrens värld. Programmet har sänts i nio säsonger och gör fortfarande succé.

Den senaste tiden har Biancas kärleksliv varit ett hett ämne. Bianca är tillsammans med Phillipe Cohen sedan flera år tillbaka, men paret har brutit upp ett flertal tillfällen. Under parets uppbrott har Bianca avslöjat att andra kändisar har figurerat i hennes kärleksliv.

Bland annat har hon avslöjat att hon har haft det väldigt mysigt med Paradise hotel-profilen Eric Hagberg, även kallad ”Snygg-Eric”. En annan som har fångat Biancas intresse är Victor Leksell.

Då Bianca firade sitt singelliv under en ”slut-hippa” spreds ett videoklipp där Bianca och Victor hånglade.

– Jättebra hångel måste jag säga. Det var väldigt kul. Kolla hans läppar liksom, sa Bianca när hon kommenterade händelsen.

Phillipe och Bianca har sedan dess hittat tillbaka till varandra och har levt som sambo i Biancas lägenhet. Men på den senaste tiden har det funnits spekulationer om förhållandet är slut igen.

Varken Bianca eller Phillipe har svarat på frågor gällande deras status. Men det var flera månader sen de syntes till tillsammans. Och Bianca har avföljt Phillipe på Instagram. Så det tyder på att det är slut mellan paret, eller trubbel.

I ett nytt avsnitt av Wahlgrens värld avslöjar Bianca en sak gällande hennes kärleksliv. Under en fotografering med fotografen Fabian Wester uppstod det en romans.

Foto: Instagram

– Jag älskar Fabian, han är jätteduktig och jätteskön. Och skönt att vara med någon som man är trygg med. Jag har fotat med Fabian massor. Vi har även la la la. Vi har hånglat en gång, säger Bianca i programmet.

Fabian har ofta synts till i Biancas sociala medier då de har gemensamma vänner. Fabian har även fotat många av Biancas kampanjer och arbetar även med andra kändisar.

– Det ledde ingenstans, vi är bara kompisar som råkade hångla på fyllan. Men det var jävligt bra hångel, säger Bianca.

Sponsrat innehåll

Andra läste även